Și-a injectat botox la subraț pentru a opri transpirația excesivă! Vedeta s-a filmat și a publicat clipul online.

„Cu adevărat cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”, a mărturisit Chrissy Teigen despre procedura de injectare a botoxului în propriul subraț.

Modelul în vârstă de 33 de ani nu-și va mai face griji în privința transpirației de la subraț! Marți, 13 august, Chrissy a dezvăluit că și-a injectat botox în subraț pentru a preveni transpirația.

Vedeta TV a publicat pe Instagram un clip în care întreaga procedură este filmată. „MI-AM BOTOXAT SUBRAȚUL”, a scris modelul pe clip.

CU ADEVĂRAT CEA MAI BUNĂ DECIZIE”, a continuat vedeta, menționând și că în sfârșit va putea putea „purta mătase din nou fără să se ude toată, wohoo!”.

În videoclip, Chrissy poate fi văzută întinsă pe spate în timp ce Dr. Jason Diamond îi injectează botox în axilă.

Tot din filmare pare că modelul era destul de emoționată înaintea injectării. Grijile sale au fost imediat înlăturate odată ce a realizat cât de scurt a fost de fapt procesul.

Chrissy Teigen și-a injectat botox la subraț pentru a opri transpirația excesivă! 

„Abia dacă se simte ceva. Părea mult mai înfricoșător”, a zis Teigen respirând ușurată. „Gata, asta a fost tot!”, a mărturisit Diamond apoi.

Nu este prima dată când Teigen dezvăluie că și-a făcut o intervenție la nivelul subrațului. Într-un interviu oferit publicației Refinery29, Chrissy a mărturisit:

„Mi-am subțiat cantitatea de piele și grăsime de la subraț și a fost una dintre cele mai bune decizii luate.”

Vedeta a continuat: „Este un mare secret, dar nu-mi pasă. S-a întâmplat acum nouă ani, mai mult sau mai puțin.

Scăpasem de vreo doi cm care acum s-au pus la loc. Ar trebui să fac liposucție din nou. A fost atât de simplu.

M-a făcut să mă simt mai bine în rochii. M-am simțit și mult mai încrezătoare. A fost și una dintre cele mai prostești decizii, dar mi-a plăcut. Nu am niciun regret, sinceră să fiu.”

Când vine vorba de sănătatea ei, Chrissy a fost întotdeauna o carte deschisă pentru urmăritorii săi online.

La începutul acestei luni, modelul a vorbit despre cum, în ultima perioadă, nu s-a simțit foarte bine. Tot ea crede că motivul principal este faptul că suferă de ulcer.

Foto: Instagram / Hepta.ro

Sursă: People

Citește și:

Nu renunță la cocul care a făcut-o celebră nici după ce a născut, dar acum are o explicație. De ce preferă Meghan Markle această coafură?

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete