Cabral, probleme de sănătate în Republica Dominicană: „Aproape convins că va da colțul”

Cabral este unul dintre cei mai carismatici și simpatici prezentatori de televiziune. Recent, acesta împreună cu Adela Popescu au fost selectați pentru a prezenta un nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.

Cabral și Adela Popescu sunt deja în Republica Dominicană și au început filmările pentru noul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Cei doi se adaptează la condițiile de pe insulă, dar și a programului de muncă. Evident, cum nimic nu poate merge ca uns, Cabral a întâmpinat o problemă care l-a panicat destul de mult. Se pare că acesta a fost înțepat de o viespe.

„Cine e harnic și muncitor? Pe cine a înțepat viespea dominicană și e aproape convins că va da colțul? Cine? #dominicana #away @suntcelebru.official #selfie', a scris Cabral în dreptul unei fotografii postată pe Instagram.

Adela și Cabral au vorbit despre cum s-au acomodat la mii de kilometri depărtare de casă. „Suntem chiauni de la diferența asta de fus orar, dar o să ne revenim. (…) După cum bine vedeți suntem în junglă, e o umezeală de Doamne ferește. E nenorocire și niște țânțari…’, a transmis Cabral, conform Pro TV.

„Încercăm să ne acomodăm un pic cu fusul orar, că sunt niște ore în minus aici și ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca’, au mai spus cei doi prezentatori.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete