Concurenți „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Ce au spus Adela Popescu și Cabral despre ei: „Nu-i dorești asta niciunui dușman”

Cabral și Adela Popescu sunt gazdele noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Prezentatorii au ajuns deja în Republica Dominicană, în junglă, acolo unde se filmează show-ul. Ei au făcut și primele declarații despre concurenții din acest sezon.

Adela și Cabral au vorbit despre cum s-au acomodat la mii de kilometri depărtare de casă. „Suntem chiauni de la diferența asta de fus orar, dar o să ne revenim. (…) După cum bine vedeți suntem în junglă, e o umezeală de Doamne ferește. E nenorocire și niște țânțari…', a transmis Cabral, conform Pro TV.

Adela se gândește cel mai des la concurenții care vor intra în tabără.

cabral-si-adela-popescu-in-jungla-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Încercăm să ne acomodăm un pic cu fusul orar, că sunt niște ore în minus aici și ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit.

E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca', au mai spus cei doi prezentatori.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!' revine cu un nou sezon, într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi. Ce vedete din România vor renunța la confortul pe care-l au acasă și vor accepta provocarea de a trăi complet izolate, într-un mediu care le va pune față-n față cu cele mai ascunse frici, aflăm în curând, pe PRO TV și VOYO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete