Bursucu şi-a găsit sufletul pereche: „Iubita mea este o domnișoară frumoasă, tânără, cu perspective mari”


Adrian Cristea este cunoscut sub porecla de Bursucu și prezintă alături de Teo Trandafir emisiunea „Teo show', de la Kanal D. Cei doi formează un cuplu de prezentatori care se bucură de un mare succes.

Vezi pozele

Puțini știu amănunte despre viața lui personală. În cadrul unui interviu pentru Revista Avantaje, Bursucu a vorbit cu sinceritatea despre femeia din viața lui. Prezentatorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui.

Bursucu şi-a găsit sufletul pereche

„Am pe cineva în viața mea. Chiar singur așa cât să stai. Am tot stat, dar m-am săturat eu de mine. Iubita mea este o domnișoară frumoasă, tânără, cu perspective mari. Și mai intrați la mine pe Facebook din când în când și poate că mai vedeți. Secretul unei relații fericite cred că este să vă vedeți cât mai rar. Atunci când te vezi rar cu persoana pe care o iubești nu ai timp să te cerți. Și atunci când vă întâlniți bucurați-vă de lucrurile mici, zâmbiți. Toți avem probleme, mai mari sau mici. Eu iau problemele în râs. La un moment dat, o să ne gândim și la un copil, dar important e să și putem,' a mărtusit Bursucu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a slăbit Bursucu 16 kilograme în timp record: „Nu mi-am dat seama cum am ajuns la 135 de kilograme'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Video