Bursucu și-a botezat fetița. Teo a relatat de la fața locului

În acest weekend, Bursucu și-a botezat fetița. La creștinarea micuței Anays-Maria au participat familiile, prieteni și colegi ai Bursucului și ai logodnicei sale, Andreea. De la eveniment nu a lipsit colega de platou a Bursucului, Teo, care a satisfăcut curiozitatea fanilor săi de pe instagram postându-le câteva filmulețe de la fața locului.

De altfel, Teo a fost și prima persoană care a ajuns la biserică: “Eu am ajuns la biserică la botez, dar nu a venit botezata, nici Botezatu! Practic, am venit doar eu. În fața sfintei biserici, mi-am făcut cruce și aștept să se adune lumea. Vă țin la curent“, spune Teo în primul material video realizat la botez.

Teo a fost prima și la restaurantul în care a avut loc petrecerea: “Cine-i primul la intrare, prinde locul de onoare!”, spune Teo în timp ce face un tur al restaurantului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cine-i primul la intrare, prinde locul de onoare! #botezulluianaysmaria @bursucu_oficial #oaltaviata #maizambimsinoi

O postare distribuită de Teo Trandafir (@teotrandafir) pe

Dupa ceremonia religioasă, părinții micuței și invitații acestora au petrecut pe ritmuri grecești. Privirile au fost ațintite și pe proaspăt-creștinata Anays-Maria, dar și pe mămica acesteia, Andreea strălucind într-o rochie lungă și elegantă de culoare lila, prinsă după gât, care i-a pus în evidență silueta fără cusur. De altfel, Andreea a fost și sufletul petrecerii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ce dor imi era sa dorm pe pieptul lui tati….' Semnat: Anays

O postare distribuită de Adrian Cristea (@bursucu_oficial) pe

Citeste si

Cine este Andreea, iubita Bursucului

Cum a slăbit Bursucu 16 kilograme în timp record: „Nu mi-am dat seama cum am ajuns la 135 de kilograme'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati