Bunică la 44 de ani! Fiul cântăreței are gemeni

Sia Furler

Artista Sia a devenit bunică! Într-un interviu oferit recent, solista în vârstă de 44 de ani a confirmat că este bunică.

„Fiul meu cel mic tocmai a devenit tatăl a doi copii .. Sunt bunică!”, a spus cântăreața. „Știu, nu? … Sunt terifiată .. Nu, sunt ok. Îmi spun „Nana”.”

Bunică la 44 de ani! Fiul cântăreței are gemeni

Cu toate acestea, artista are o altă denumire în minte. „Încerc să-i fac să-mi spună Lovey, cum îi spun nepoții lui Kris Kardashian [Jenner]. Le spun mereu să-mi spună Lovey”, a continuat solista.

În mai 2020, Sia a dezvăluit că în 2019 a adoptat doi tinerei în vârstă de 19 ani. „Ieșiseră din sistemul de îngrijire a copiilor orfani”, spunea solista la vremea aceea. „Îi iubesc”, a mai declarat.

În ceea ce privește timpul petrecut în izolare, Sia a mai mărturisit: „Le este amândurora destul de greu. Unuia mai mult decât celuilalt”, mai spunea artista, în urmă cu puțin timp.

„Dar amândoi își ocupă timpul cu lucruri care le fac bine în acest moment. Sunt implicați în educația lor ceea ce este foarte bine pentru ei.”

Elaborând experiența de după adopție, cântăreața mai spune că a fost „cu suișuri și coborâșuri, dar mai ales cu suișuri. Amândoi sunt mult mai bine decât atunci când s-au mutat cu mine inițial.

Mă simt norocoasă să-i pot ajuta având experiențe traumatizante la rândul meu. Amândoi au suferit enorm în sistemul de îngrijire, schimbând 18 case fiecare în decursul vieții lor.

Nu era din inimă, asta mi-au zis, nimănui nu i-a păsat de ei din inimă. Era vorba de un job pentru toți. Mă simt norocoasă să fiu eu cea care le oferă acum iubire din inimă, nu pentru că e jobul meu”.

Foto: Instagram

Citește și:

Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle! „Nu îmi voi exprima nicio opinie pentru că …”

A fost în repetate rânduri numită cea mai frumoasă femeie din lume! Cum arată actrița Aishwarya Rai acum?

Ce familie frumoasă are Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project! Fiica lui Ilinca este adorabilă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete