Brigitte Sfăt divorțează, oficial, de Ilie Năstase: „M-am săturat de nesimţirile fostei soţii”

Vezi pozele

După ani buni de relație, Brigitte Sfăt a anunțat oficial că vrea să divorțeze de Ilie Năstase, după mai bine de patru ani de căsnicie, chiar pe pagina sa de socializare. După ce au apărut în ultimele luni mai multe zvonuri potrivit cărora s-a speculat că relația dintre cei doi nu mai este ca la început și a început să scârțâie, iată că a venit și veste la care mulți se așteptau.

Se pare că despărțirea dintre cei doi vine pe fondul unui scandal ce a pornit chiar de la fosta soție a tenismenului, Amalia Năstase.

Brigitte Sfăt divorțează, oficial, de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt susţine că aceasta ar fi primit, numai în 2016, 1.300.000 de euro de la tenismen şi, în fiecare an, Ilie Năstase îi dă acesteia peste 300.000 de euro. Mai mult decât atât, bruneta spune că Amaliei Năstase a primit o nouă maşină din partea fostului tenismen cu care are doi copii.

„Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru că m-a înşelat. Pentru că m-am săturat de nesimţirile fostei soţii. De faptul că non-stop îşi foloseşte copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată, o maşină nouă. I-am dat un… , cu 30000 km la bord, şi-a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut, soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar în fiecare an peste 300.000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţiva bănuţi. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină', a scris Brigitte Sfăt pe Facebook, în urmă cu puțin timp.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2013. Relaţia celor doi nu a mers niciodată perfect, ba chiar au existat mereu certuri și scandaluri între ei. De asemenea, despărţirile şi împăcările nu au lipsit. Ilie Năstase a anunțat că divorțează de Amalia Năstase în anul 2010, chiar înainte de Valentine’s Day. Cei doi au împreună doi copii, au avut o relație de 13 ani, iar timp de 7 ani au fost căsătoriți.

Pentru a vedea mai multe fotografii, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Maria Dragomiroiu împlinește, astăzi, 62 de ani! De ziua ei, a mărturisit ce o frământă de ani de zile

Iulia Albu, critici dure la adresa Antoniei: „Ea revoluționează fotografia de pițipoancă, renunțând vehement la…'

Nea Mărin, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Va fi pentru prima oară în postura de concurent într-un reality-show

Cătălin Scărlătescu s-a transformat complet! Bucătarul continuă să slăbească și aproape că este de nerecunoscut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete