BookLand transforma Resita intr-un adevarat centru cultural

BookLand transforma Resita intr-un adevarat centru cultural

BookLand nu vine cu mana goala, ci cu multe oferte, tombole si promotii, la peste 9 000 de volume, de la cele peste 70 de edituri participante.

BookLand

„Se spune despre carti ca sunt ‹carausii civilizatiei›. Cred cu tarie ca fara acestea am fi mai saraci, din punct de vedere spiritual. Sperand ca impreuna vom lasa o amprenta asupra cetatenilor din Resita, societatea comerciala CODA SERV S.R.L a fost deosebit de bucuroasa sa se alature Caravanei BookLand in misiunea sa de a aduce cultura aproape de oameni.

Dorim sa le oferim resitenilor, atunci cand vin in Centrul Comercial Victoria, nu doar bunuri materiale, ci si putina hrana spirituala, de care au la fel de multa nevoie. Asteptam cu nerabdare inceperea targului si le multumim organizatorilor BookLand ca au adaugat si Resita in traseul lor national!” ne-a spus Viorel Deca, managerul Centrului Comercial Victoria.

Alaturi de literatura, BookLand promoveaza arta in toate formele ei! Astfel, pictorii resiteni Cristea Mircioane si Petru Comisarschi isi vor expune lucrarile in cadrul BookLand, pe toata durata caravanei. Ii asteptam si pe tineri la BookLand sa vina sa ne bucure cu talentul lor.

Miercuri, 16 mai, de la ora 17.30, dl. profesor Eduard Aelenei, de la Liceul de Arta „Sabin Pauta” din Resita, va sustine un moment de muzica clasica, alaturi de elevii sai. Iar copiii de la sectia de pictura a Palatului Copiilor din Resita, impreuna cu d-na profesoara Dorina Bobeica, vor participa la o sesiune de pictura, joi, 17 mai, de la ora 17.30.

„Fiecare oras este o noua provocare pentru echipa BookLand. Oriunde ne ducem incercam sa le insuflam oamenilor dragostea de carte, dar si pasiunea pentru cultura si frumos. Asteptam cu nerabdare sa cunoastem publicul resitean si promitem ca nimeni nu va fi dezamagit de experienta BookLand!” declara Mihaela Petrovan, initiatorul proiectului BookLand.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri