BIOlogistic: cel mai mare distribuitor de produse BIO din Romania

„Am ajuns la concluzia ca, impreuna, acesti doi parteneri puternici vor putea dezvolta mai bine piata BIO decat daca ar merge separat, asa ca suntem bucurosi ca am incheiat o tranzactie de 350.000 de euro care va fi in avantajul clientilor BIO din intreaga tara', a declarat Cristian Onetiu, director general BIO Markt Retail Group.

„Suntem foarte optimisti in legatura cu BIOlogistic, estimarea noastra fiind ca ne vom creste cifra de afaceri cu 20% inca din primul an,' a declarat Radu Panait, director general Natura Land, devenit acum actionar minoritar BIO Markt Retail Group si director de dezvoltare BIOlogistic.

Prin aceasta tranzactie, BIO Markt Retail Group preia clientii, furnizorii, brandurile, retetele produse si alte valori, dar nu societatea sau bunurile Natura Land.

BIOlogistic distribuie in farmacii, magazine cu specific BIO, magazine naturiste, supermarketuri cu zone BIO (shop-in-shop), lanturi internationale de retail dotate cu zone distincte BIO. Compania are in portofoliu produse certificate BIO din diverse categorii: food BIO (uscate si fresh) si non-food (cosmetice, detergenti, accesorii) insumand circa 1000 de articole de la furnizori din Austria si Germania, iar pentru produsele de baza, si din Romania.

BIOlogistic isi creeaza propriul brand, „BIO allGREEN' care, timp de un an, va purta semnul „Garantat de Natura Land'

BIO Markt Retail Group este o companie romaneasca ce distribuie exclusiv produse BIO la nivel national si face parte din Life Care, companie cu o cifra de afaceri de 10 milioane de euro in 2008.
In 2007, a lansat BioMarkt Von Gustav, un concept de magazine exclusiv BIO, primul magazin fiind in Timisoara.

In momentul preluarii, cifra de afaceri a companiei BIO Markt Retail Group se ridica la aproximativ 1,5 milioane euro, iar cea a Natura Land ajungea la aproximativ 1 milion euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri