Biografia prințului Harry și a lui Meghan Markle, “Finding Freedom”, a devenit  bestseller în America și Marea Britanie

Meghan Markle și Prințul Harry

Biografia prințului Harry (35 de ani) și a soției, Meghan Markle(39 de ani), intitulată Finding Freedom',  a devenit bestseller pe Amazon în doar 24 de ore de la publicare.

Ducii de Sussex susțin că nu au fost intervievați pentru carte și că nu au contribuit deloc la povestea scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, care prezintă un nivel mare de detalii personale și evenimentele dramatice care au dus la îndepărtarea lor de familia regală.

Oamenii din interiorul palatului au descris cartea ca o stabilire a scorurilor', după ce Harry si Meghan au părăsit familia regală pentru o viață în Los Angeles.

Reacționând știrilor, autorul Omid a postat pe Twitter: Recunoștință imensă tuturor celor care au facut parte din suportul incredibil pentru #FindingFreedom':Ați făcut ziua publicării foarte memorabilă. Mulțumesc'.

Scriind in Vanity Fair, expertul regal, Katie Nicholl, a întrebat dacă biografia a meritat pentru Harry și Meghan înainte de a adăuga: Ironia cărții este că, închiși în casa lor din LA, au mai puțină libertate decât aveau când locuiau în Windsor'.

Între timp a adăugat că autorii au scris că monarhia a pierdut două din cele mai minunate valori ale sale.

Expertul regal, Katie Nicholl, a încheiat prin a spune că autorii ar putea fi singurii câștigători ai acestei povești triste.

Cartea oferă noi perspective despre cearta lui Harry cu William și despre cum cuplul s-a simțit trădat, după ce au început neînțelegerile când fratele mai mare al prințului a numit-o pe Meghan fata asta'.

Nota autorilor pare să admită că scriitorii au lucrat cu  ducii de Sussex la biografie, citindu-se: Am vorbit cu prieteni apropiați ai lui Harry și Meghan, asistenți personali și angajați ai palatului (trecut și prezent), fundațiile și organizațiile cu care au dezvoltat relații de lungă durată și, când era momentul, cu Harry și Meghan'.

De altfel, la biografie au participat într-adevăr și jurnaliști apropiați lui Meghan și Harry, fapt pentru care există zvonuri că ducii de Sussex și-ar fi dat, de fapt, acordul pentru biografie.

 

Redactat de Ana Maria Niță-Bungrezeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete