Bindi Irwin, fiica regretatului zoolog și om de televiziune Steve Irwin, s-a logodit

Bindi Irwin, fiica regretatului zoolog și om de televiziune Steve Irwin, a primit un cadou special cu ocazia aniversării sale de 21 de ani.

Miercuri, 24 iulie, tânăra a dezvăluit, pe contul personal de Twitter, că iubitul ei, Chandler Powell, a cerut-o în căsătorie în ziua aniversării zilei sale de naștere.

Potrivit presei internaționale, Bindi și Chandler formează un cuplu din anul 2013. „Chiar în ziua aniversării mele, i-am zis „DA” pentru totdeauna celui pe care îl consider iubirea vieții mele”, așa a început mesajul tinerei.

„Chandler, cu aproape șase ani în urmă, m-am îndrăgostit de tine, iar, începând de atunci, viața mea a fost plină de aventuri și de momente de sinceră bucurie.

Scriu această postare pentru a celebra o viață plină de prietenie și iubire necondiționată , a încheiat Bindi.

Bindi Irwin, fiica regretatului zoolog și om de televiziune Steve Irwin, s-a logodit

Ulterior, Chandler a publicat pe Twitter o imagine cu el și cu logodnica sa, alături de care a scris: „A zis DA!”

„Cu aproape șase ani în urmă, ne-am cunoscut la Grădina Zoologică Australia. M-am îndrăgostit imediat de inima ta plină de blândețe și bunătate, care radiază atât de multă lumină în lume”, a continuat tânărul.

„Te iubesc mai multe decât orice altceva pe această lume și întotdeauna o voi face. O eternitate împreună sună perfect!”

Chandler a mărturisit pentru People că el și Bindi s-au cunoscut în Australia când se afla acolo pentru o competiție de wakeboard (sport pe apă).

„S-a întâmplat ca Bindi să organizeze tururile în ziua aceea și mi-am zis wow, este grozavă.

Chandler s-a mutat din Florida în Australia pentru a locui cu familia Irwin care a continuat munca începută de regretatul tată al tinerei, Steve Irwin.

Bindi Irwin avea doar 8 ani când, în 2006, tatăl ei, vânător de crocodili și conservator al vietăților sălbatice, a fost ucis de o pisică de mare în timpul unei filmări.

Foto: Instagram

Sursă: CNN

Citește și: 

Mihaela Rădulescu, fotografie alături de un celebru actor de la Hollywood. Fanii au reacționat imediat: D-aia ești cea mai…

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete