Care este acum starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu?

Mihai Constantinescu și soția lui, Simona Secrier

Mihai Constantinescu și soția lui, Simona Secrier

Starea de sănătate a cântăreţului Mihai Constantinescu s-a îmbunătăţit şi evoluează în sens pozitiv, a declarat azi, 25 iulie, pentru Mediafax, Simona Secrier, soţia artistului.

Care este acum starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu?

„Ştiu că mulţi oameni îl îndrăgesc şi se roagă pentru el. Cu ajutorul lui Dumnezeu este bine, este mai bine.

Se simte un pic mai bine, face paşi mărunţi. (…) Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese”, a explicat soţia artistului, Simona Secrier.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, în data de 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, artistul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş.

Muzicianul primise diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2 și hipertensiune pulmonară medie.

În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Cum a început relația dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier?

Simona Secrier este alături de Mihai Constantinescu de mai bine de 20 de ani. Şi ea este tot cântăreaţă. A făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu şi de Radu Ile şi a scos două albume de muzică etno-dance.

Din 2002, când Radu Ile a părăsit formaţia, Simona şi Silvia au cântat alături de Dan Lăzărică. Trei ani mai târziu, Simona a părăsit trupa Etno pentru a se dedica unei cariere solo. Atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, scrie Click pentru femei.

Cuplul s-a căsătorit la sfârşitul verii lui 2017, într-o ceremonie discretă.

Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi.

Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Deşi între ei este o diferenţă de vârstă de 24 de ani, au trecut cu brio testul timpului. Mai mult, Simona i-a fost întotdeauna aproape în momentele grele din viața sa.

Foto: Facebook

Citește și: 

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete