Bianca Drăgușanu nu mai vrea să audă de Alex Bodi. Ce a declarat frumoasa blondă?

Bianca Drăgușanu

Săptămâna trecută, vestea conform căreia Alex Bodi a ajuns după gratii a ținut presa în alertă. Cea mai așteptată reacție a fost cea a Biancăi Drăgușanu, fosta soție a afaceristului acuzat de trafic de persoane și proxenetism.

Dacă Dariei, actuala iubită a afaceristului, îi este dor de acesta, Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Bodi consideră că este într-un moment al vieții în care nu-i mai pasă de trecut.

Blondina nu vrea să se mai întoarcă la Bodi și nici nu mai există șanse de împăcare. Ea a declarat pentru ciao.ro că se simte liniștită, împacată cu sine și este conștinetă de faptul că nu a greșit cu absolut nimic în timpul relației de doi ani cu afaceristul aflat acum în arest pentru 29 de zile.

„Consider că viața mea în acest moment este așa cum mi-o doresc. Toate lucrurile din trecut rămân încheiate, pentru că așa mi-am dorit eu. Mă simt foarte liniștită. Nu există șanse de împăcare. Eu nu am nimic să îmi reproșez. Eu sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el. A trecut, a fost. Eu personal, mie, nu am nimic să îmi reproșez. Am fost exemplară și sunt o femeie exemplară.', a declarat Bianca pentru sursa mai sus menționată.

„Următorul bărbat din viața mea va fi cu totul și cu totul special'

În ciuda faptului că a trecut prin experiențe neplăcute, Bianca Drăgușanu este pregătită pentru o nouă relație. Ea a precizat că ce-i al ei este pus deoparte și cu siguranță într-o zi va găsi un bărbat care să o împlinească sufletește.

Blondina spune că Dumnezeu i-a dat atâtea lupte pentru a o întări, pentru a deveni mai puternică și pentru a o pregăti pentru ceea ce va urma în viața ei. Pentru că îi merg lucrurile din ce în ce mai bine, Bianca se pregătește să plece în Dubai, alături de micuța Sofia.

„Am încredere în bărbați și cu siguranță ce e al meu e pus deoparte și cu siguranță Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați iar eu sunt sigură că următorul bărbat din viața mea va fi cu totul și cu totul special.', a mai zis ea.

Bianca a declarat că nu face nimic special pentru a se menține în formă. Are un stil de viață sănătos, fără excese și nu se abate de la principiile sale.

„În ceea ce privește aspectul meu fizic sunt o persoană disciplinată și organizată, cu un stil de viață sănătos, fără vicii și nici extreme. Nu există zile în care să nu mănânc, datorită faptului că fac sport este normal să îmi iau și energia din mâncare pentru a face toate aceste lucruri.', a declarat Bianca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete