Bianca Drăgușanu revine pe micile ecrane. Ce dezvăluiri va face vedeta?

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se întoarce în curând în lumina reflectoarelor! Frumoasa vedetă a anunțat pe Instagram că semnat un contract cu un post de televiziune din România pentru a prezenta un show în cadrul căruia va face dezvăluiri din viața sa personală.

Astfel, după cum informează cancan, celebra blondină revine în fața camerelor de filmat după mai bine de doi ani de când a încheiat colaborarea cu Kanal D, unde a moderat emisiunea „Te vreau lângă mine'.

Bianca nu a dezvăluit detalii despre formatul emisiunii și nici nu a precizat despre ce post de televiziune este vorba.

Iată cum sună mesajul postat de vedetă pe Instagram Stories:

„În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de «Game of Thrones», dar regina nu moare niciodată! (…). «Game of Thrones», cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea', a declarat fosta soție a lui Alex Bodi într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete