Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna esteticianului: „Astăzi am nevoie să-mi fac…”

Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna esteticianului: „Astăzi am nevoie să-mi fac…”

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi activitățile sale zilnice. De curând, acesta le-a spus că a mers din nou la Cluj, acolo unde una dintre prietenele sale bune este medic estetician și o ajută de fiecare dată să se simtă specială.

Foarte deschisă și sinceră, Bianca Drăgușanu le-a spus internauților că nu poate sta departe de cabinetul acesteia, motiv pentru care și-a manifestat entuziasmul de a intra din nou să-și întrețină chipul. Spunem să și-l întrețină, deoarece nu va mai interveni chirurgical, ci își va retușa buzele, mandibula și fruntea.

„A început vara și mai am de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început, pe aici pe la mandibulă mai am ceva și botoxul aici în frunte', a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Ultima intervenție chirurgicală pe care a făcut-o a fost la nas. În urmă cu ceva timp, aceasta și-a manifestat dorința de a avea un nas perfect, similar cu cel din filtrele de pe Instagram, iar atunci când medicul i-a zis că poate face acest lucru, Bianca Drăgușanu nu a mai stat pe gânduri și a suferit o operație de rinoplastie.

Rezultatul a fost cel așteptat, însă au apărut câteva complicații în urma intervenției. Aceasta a avut de furcă cu ochii umflați și cu un cheag de sânge la unul dintre ei. Ceea ce a îngrijorat-o și mai tare au fost problemele respiratorii de după operație.

„Nu am avut probleme cu durerea, ci cu inflamția și cu respirația, lucrul care m-a panicat, am vorbit pe nas', a spus Bianca Drăgușanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete