Vali Vijelie, tată mândru! Cum arată fiica sa, Cati, la 23 de ani și cu ce se ocupă?

Vali Vijelie, tată mândru! Cum arată fiica sa, Cati, la 23 de ani și cu ce se ocupă?

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și consacrați artiști din România. Ceea ce nu știe lumea este că acesta are o fată devenită, acum, o adevărată tânără, în vârstă de 23 de ani.

Cati este studentă la o facultate privată de Drept din București, iar tatăl său este mândru de ea că a ales această cale. De curând, acesta a acordat un interviu unui site axat pe probleme juridice, însă unii critici au declarat că aceasta mai are de învățat și că interviul nu a fost unul reușit.

Cu siguranță, ar fi avut susținerea tatălui și a nașului ei de botez, nimeni altul decât Adrian Minune, dacă ar fi ales să urmeze o carieră muzicală, însă ea și-a dorit să devină avocat și numele tatălui ei nu o va urmări în cariera aleasă de ea.

Cati Rusu Vali Vijelie

„Am decis să iau alt drum decât tatăl meu și am zis cum să fac ca numele meu să nu aibă nicio legătură cu tatăl meu. Am zis ok, va trebui să învăț și asta mi s-a părut calea cea mai bună. Atâta timp cât tatăl meu nu se află pe niciunde în Drept, pot spune că nu-l cunoaște foarte multă lume în domeniul acesta, mi s-a părut cel mai bun mod să mă evidențiez eu, să fiu eu prima și după el', a declarat Cati Rusu, în interviul acordat site-ului de juridice.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete