Bia Khalifa, apariție șoc la Antena 1. A venit goală pușcă pe scena de la „iUmor”

Bia Khalifa a venit goală pușcă la „iUmor', iar jurații show-ului de la Antena 1 au rămas fără cuvinte când au văzut-o. Blondina a stârnit mari controverse cu apariția sa pe scena show-ului de comedie.

Bia Khalifa a venit în costumul Evei la „iUmor'. Ea și-a acoperit părțile intime cu frunze. „Bia este acest guilty pleasure al meu. De fiecare dată când vine, ea vine ca o zână. Arăta impecabil', a declarat Delia Matache după ce a văzut-o pe concurentă.

În emisiunea de la Antena 1, Bia Khalifa a vorbit despre Eva modernă și despre relațiile sale amoroase. „Dacă asta este Eva… să mă ierte… Trebuia să își acopere măcar buricul dacă e Eva, știi ce zic?!', a spus Nelu Cortea, jurat la „iUmor'.

La testimoniale, Bia Khalia a declarat: „Eu sunt Eva modernă și uite așa îmi încep păcatele pe ziua de astăzi. (Pe o scară de la 1 la 10), mă consider 666. Păcătuiesc pur și simplu prin existența mea. Eu sunt ispita tuturor. (…) Regula numărul unu: trebuie să arăt bine, nu trebuie să îmi fie cald! Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții'.

„Haide să vă spun care e treaba cu Eva modernă. Nu mai este la modă să stai cu un bărbat doar să nu fii singură și începem de la început. Spălatul pe dinți. Nu ai cum să mă pupi pe mine dacă nu miroși bine. Gândește-te că se duce unul la biserică și se ferește și icoana de el dacă vrea să o pupe. Eu m-am gândit să termin cu bărbații, însă n-am reușit. Nu știu dacă a fost de la ei, de la mine, însă, până acum, toți au fost niște terminați cu mine!', a început Bia Khalifa show-ul pe scena „iUmor'.

Bia-Khalifa-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„L-am întâlnit pe unul, l-am adus acasă la mine și când l-am dezbrăcat, a început să tremure. Și a început să tremure și mai tare și când am văzut că o dă la viteza a doua, l-am trimis acasă. Lui îi e frică să mă dezamăgească, mie mi-e frică să nu facă infarct', moment în care toată lumea a început să râdă: „Stați că și eu râd, că îmi amintesc faza, că e adevărată!', a explicat Bia Khalifa, potrivit a1.ro.

„Aș vrea și eu să am o relație mai serioasă, dar pentru el preludiu însemna dacă ești trează', i-a amuzat concurenta pe spectatori. „Și nu sunt eu o romantică, dar semnul cel mai bun că i-a plăcut este sforăitul. Cum să te culci imediat după?', moment în care Cheloo a reacționat și a sărit în apărarea bărbatului: „Poate a muncit o zi întreagă! Poate vine de la muncă. Face sacrificiu personal. Poate și gătește, că așa e la modă, să gătească bărbatul'.

Și a continuat: „Asta înseamnă să fii o femeie modernă! Să îți câștigi singură pâinea. Pentru cine mănâncă pâinea, că eu îmi câștig caviarul!'.

Jurații de la „iUmor' au vrut să înțeleagă foarte bine și telespectatorii ce a vrut Bia Khalifa să transmită cu momentul ei de pe scena show-ului de la Antena 1. „Oamenii de acasă trebuie să înțeleagă ce vor să înțeleagă. Eu v-am spus doar despre experiențele mele personale și am făcut haz de necaz. (…) Am ales Eva, pentru că eu sunt păcătoasă', a explicat Bia Khalifa, atunci când a fost întrebată care e mesajul pe care trebuie să îl înțeleagă publicul de acasă. Remarca lui Nelu Cortea a fost foarte aproape de a crea un moment fără precedent: „Prea ai lipit la loc toate alea!', a făcut referire juratul la frunzele de pe zonele intime.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete