Beyonce i-a cumpărat soțului un Bombardier Challanger… Cum? Nu știi ce-i ăla???

Beyonce i-a cumpărat soțului un Bombardier Challanger… Ei bine, unul dintre cele mai iconice cupluri de astăzi, Jay-Z și Beyoncé, este cunoscut pentru schimbul de cadouri scumpe, încercând mereu să se depășească reciproc.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de zece ani și au un succes uimitor împreună. Și unul, și celălalt au lansat mai multe albume de mare succes, numeroase hituri, și au efectuat turnee extrem de bine cotate. Amândoi sunt considerați legende hip-hop și printre cei mai buni artiști din istoria genului și a muzicii în general.

Cu un așa succes internațional este lesne de înțeles că cei doi sunt putrezi de bogați. Chiar și așa, cadoul pe care Beyoncé i l-a făcut soțului ei de Ziua Tatălui, în 2012, cu greu ar mai putea fi egalat. Frumoasa mulatră a vrut să fie ceva memorabil, dar ce poate fi memorabil pentru unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă? Ei bine, Beyoncé a găsit răspunsul.

Cei mai mulți dintre bărbați primesc în dar lucruri mai degrabă simbolice decât valoroase. Cum ar fi o cană personalizată. Sau un parfum. Ce a primit Jay-Z de la soția lui, însă, întrece orice imaginație: nici mai mult nici mai puțin decât… un avion. Și nu orice avion, în niciun caz vreo vechitură, ci un Bombardier Challenger 850 care a costat în jur de 32 de milioane de dolari. Inițial… Credeați cumva că modelul de bază pe care compania canadiană producătoare îl putea oferi a fost suficient de… pe gustul lui  Beyoncé? Nici vorbă! Ea a cerut îmbunătățiri și extraopțiuni care au ridicat considerabil prețul aparatului de zbor. La final, când tot ce și-a dorit diva a fost realizat, factura însuma nu mai puțin de 40 de milioane de dolari.

Avionul privat al cuplului are un dormitor principal, două băi și spații de dormit pentru șapte persoane. În cazul călătoriilor mai scurte, pe distanțe mai mici, acesta poate transporta chiar și 16 persoane. Ceea ce înseamnă suficient spațiu pentru Beyoncé, Jay-Z, copiii lor și numerosul personal care îi însoțește.

Jay-Z se bucură de avionul său în mod regulat

Cu stilul său de viață, a avea un avion privat este aproape obligatoriu. Doar nu vi-l imaginați pe cântăreț așteptând îmbarcarea în terminalul vreunui aeroport sau pierzându-și timpul în escale lungi și plictisitoare. Jay-Z se bucură din plin de cadoul soției sale, ba chiar mai face și afaceri pentru „imperiul' lor, în timp ce se află la altitudine. Este ceva obișnuit pentru el să aibă întâlniri de afaceri „în aer'. Faptul că deține un avion privat i-a dat și idei pentru noi oportunități de afaceri, devenind investitor la o companie care vrea să imite Uber, însă cu avioane.

Foto: Hepta

Citeste și:

EXCLUSIV AVANTAJE: Fascinanta lume a Ioanei Nicolaie

Concertul Shakirei și al lui Jennifer Lopez de la Super Bowl, reclamat de peste 1.300 de americani

Mirela Vaida, probleme serioase de sănătate. A făcut anunțul pe facebook: Nu-i coronavirus! E…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete