Berea, o băutură modernă, savurată pe toate meridianele

Blondă, brună, fără alcool, berea este băutura ideală atunci când ieșim cu prietenii sau când simţim nevoia de ceva răcoritor.

www.wetouch.dk mail@wetouch.dk +45 3920 2224

Conform unor studii recente, berea este o băutură iubită în aproape toate colţurile lumii. Studiile spun că berea este a treia cea mai populară băutură după apă şi ceai.

În Raportul global privind alcoolul şi sănătatea din 2014, berea este considerată cea mai populară băutură alcoolică în Yemen şi în Bhutan, fiind chiar singurul tip de alcool consumat. Este, de asemenea, cea mai populară băutură în Vietnam (97,3%), Namibia (96,7%), Indonezia (84,5%), Myanmar (82,6%) şi Mexic (75,7%).

În ceea ce priveşte consumul, chinezii sunt în fruntea topului, potrivit Kirin Research of Drinking and Lifestyle. Chinezii consumă, anual, 28,64 de miliarde de litri de bere. Ei sunt urmaţi de SUA – cu un consum de 23,97 de miliarde de litri pe an, Germania – 9,55 de miliarde de litri pe an, Brazilia – 8,45 de miliearde de litri şi Rusia – 8,45 miliarde. La nivelul Europei, România ocupă locul 6 din punctul de vedere al consumului, cu 80 l/ cap de locuitor.

Citește continuarea articolului AICI !

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Noutati