Bat clopote de nuntă! Ioana Ginghină se gândește din nou la căsătorie

Ioana Ginghină

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a refăcut viața. Aceasta are planuri mari de viitor, dezvăluind câteva detalii despre bărbatul cu care are o relație fericită de un an de zile.

Actrița a fost invitată în emisiunea „La Măruță' unde a mărturisit că există posibilitatea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă pentru a se căsători cu actualul iubit, Cristi Pitulice.

„Căsătoria este importantă atunci când vrei să construiești ceva alături de cineva. Asta chiar dacă nu duce până la un final fericit. Dar măcar ai ceva… ai construit o casă, ai un copil. (…) Ca să tragi la aceeași căruță trebuie să ai contractul ăla. De asta aș mai îmbrăca rochia de mireasă', a declarat Ioana.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a discutat cu actualul ei partener despre nuntă, însă nu a primit încă inelul. „Ne gândim la căsătorie, am vorbit pe tema asta. Cu pandemia nu poți să faci nuntă acum. Nu poți să-ți inviți prietenii la un grătar (…) Iar inelul nu a venit încă', a mai spus actrița.

Cei doi locuiesc împreună, alături de fiica actriței, Ruxandra. Vedeta este foarte fericită și nu mai conteneşte cu laudele la adresa iubitului ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete