E oficial! Răzvan Simion are o nouă relație, a fost pozat ținându-se mână cu noua iubită

Răzvan Simion

Răzvan Simion pare că și-a revenit destul de repede după despărțirea de Lidia Buble. La 40 de ani, acesta iubește din nou și este un romantic incurabil.

În urmă cu câteva zile, cancan.ro l-a fotografiat pe „matinalul' de la Antena 1 în fața unui restaurant din zona Floreasca, acolo unde a luat prânzul alături de noua sa cucerire.

Cei doi îndrăgostiți au respectat regulile impuse de autorități în contextul actual creat de pandemia de coronavirus și au intrat în local păstrând distanța fizică. Au petrecut aproximativ două ore în restaurant, relaxându-se și savurând delicioasele preparate.

Răzvan și femeia care l-a făcut să o uite pe Lidia Buble s-au comportat ca un adevărat cuplu. Ei au ieșit din restaurant ținându-se strâns de mână până când au ajuns la mașină.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Separat, dar împreună

La începutul verii, Răzvan Simion a anunțat, pe rețelele de socializare, separarea de Lidia Buble. Prezentatorul de la Antena 1 a postat atunci, un mesaj extrem de emoționant în care vorbea despre despărțirea dintre el și celebra cântăreață.

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel', a fost mesajul postat de „matinal'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete