Bat clopote de nuntă: În sfârșit, Antonia se poate căsători cu Velea!

Antonia, Alex Velea, Maya, Dominic și Akim

Frumoasa Antonia Iacobescu, în vârstă de 31 de ani este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc. Aceasta a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano timp de doia ani, însă din 2013, de când s-au despărțit, aceștia au dus o luptă continuă pentru fiica lor, Maya.

Potrivit click.ro, cântăreaţa a declarat că, în sfârşit, divorţul a fost pronunţat şi poate legaliza oficial relația cu Alex Velea, cel căruia i-a dăruit doi băieţi. Cu toate acestea, din cauza situației create de pandemie, este greu de organizat o nuntă și deocamdată nu s-au gândit la acest aspect.

Restricțiile impuse în contextul actual au ținut-o departe de fetița ei, însă Antonia a
ținut legătura cu micuța zilnic prin apeluri video și mesaje. Deși dorul de copil nu se poate compensa cu nimic, frumoasa cântăreață a avut un an bun cu multe relizări profesionale, dar și personale, îndeplinindu-și un vis, și anume de a se muta la casă nouă.

Pentru anul următor, Antonia își dorește să fie sănătoși, fericiți, optimiști și să se bucure împreună de familia lor frumoasă.

Alex Velea, oficial tatăl băieților

În aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic. De asemenea, tot anul trecut, solistul a reuşit să-şi treacă numele în certificatele de naștere ale băieților, de unde a dispărut definitiv numele Castellano.

Antonia a divorţat de fostul soţ, urmând să se stabilească custodia finală a Mayei. Fetița îşi poate vizita mama în ţară încă de la începutul anului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete