Bărbați din showbiz care și-au bătut partenerele: iubire și pumni

Bărbați din showbiz care și-au bătut partenerele: iubire și pumni

Și-au jurat iubire veșnică pe Facebook, au umplut Instagram-ul cu fotografii în care se sărută languros apoi și-au împărțit pumni și sudalme. Vedetele noastre sunt instabile când vine vorba de dragostea eternă bazată pe respect și înțelegere.

În urmă șapte ani întreaga Românie a fost șocată s-o vadă pe Alexandra Stan, o tânără cântăreață-fâșneață, cu lipici la public și câteva hit-uri pe radio, cum abia putea articula câteva cuvinte din cauza loviturilor vizibile de la nivelul feței. Cu ochii tumefiați sărmana fata părea pierdută într-un labirint din care părea că nu are scăpare. Impresar, iubit, bani… Cert e că imaginea ei a pus pe jar mulți părinți. Nimeni nu și-ar fi dorit să fie mama și tatăl Alexandrei Stan în acele momente. Imaginea fetei, pur și simplu îți rupea sufletul. Cel care a bătut-o cu bestialitate se numește Marcel Prodan, impresarul și iubitul cântăreței pe atunci, care ulterior a fost condamnat definitiv la șapte luni de închisoare cu suspendare și plata unei amenzi în valoare de 25.000 de euro reprezentând daune morale.

Bianca Drăgușanu, dincolo de faptul că și-a schimbat complet înfățișarea cu care a fost înzestrată de natură a dovedit că nu este foarte abilă în a lua decizii înțelepte în ceea ce privește viața personală. Căsnicia cu năbădăi dintre ea și Victor Slav poate fi pusă pe seama valurilor primei tinereți. Dar a doua ei căsnicie cu un controversat om de afaceri, Alex Bodi, este un lucru complet inexplicabil pentru cineva care ar fi trebuit să învețe din propriile greșeli. Imaginile cu fața Biancăi bătută cu bestialitate au făcut înconjurul internetului. Situația este cu atât mai dramatică cu cât Bianca este mama unei fetițe de patru ani, Sofia Natalia. Și pentru că România este încă avidă după știri grotești, paparazzi o urmăresc zi și noapte de vedetă în speranța că vor putea prinde un cadru compromițător cu aceasta. Astfel, violențele la care a fost supusă Bianca nu mai sunt un secret pentru nimeni. Al treilea divorț din viața Biancăi Drăgușanu a venit fără să mai mire pe nimeni.

Schimbând registrul și calibrul victimelor am ajuns la fost știristă TVR, Dana Războiu. Curajul ei de a-și denunța bărbatul imediat după ce acesta a bătut-o cu pumnii și picioarele este demn de laudă. Pe vremea aceea Dana Războiu era nevastă de ministru, iar o reclamație la Poliție împotriva unui ministru nu era tocmai ușor de făcut. Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Branzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, a scris aceasta în plângerea făcută la Secția 5 Poliţie din Bucureștii Noi.

Soțul ei de atunci, Ministrul Sănătății în Guvernul Năstase, dr. Ovidiu Brânzan susținea legea privind oprirea violenței în familie. De altfel, Dana Războiu a vorbit despre presiunile la care a fost supusă de către membrii PSD care o somau să-și retragă plângerea. Nici a două căsnicie a Danei nu a funcționat. Tiparul violenței nu s-a repetat, însă. Motivul fiind presupusa infidelitate a lui Bogdan Enoiu, cel de-al doilea soț al vedetei.

Foto: Facebook

Citește și:

Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R: „M-a imitat toată adolescența noastră'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete