Cadou de 1 milion de dolari: George Clooney, actorul cu dare de mână

Cadou de 1 milion de dolari: George Clooney, actorul cu dare de mână

În 2013, pe când George Clooney avea 52 de ani și era pe punctul de a apărea în thriller-ul spațial „Gravity', a venit cu o modalitate uriașă de a mulțumi celor mai apropiați 14 prieteni pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor: un cadou de 1 milion de dolari fiecare.

“La filmul Gravity nu au vrut să ne plătească, așa că ne-au oferit un procent din încasări, pentru că își imaginau că o să fie un eșec, dar a devenit un succes. Și m-am gândit că ce am se datorează acestor oameni care timp de 35 de ani m-au ajutat într-un fel sau altul', a povestit George Clooney într-un interviu pentru GQ.

„Am dormit pe canapele lor când am fost lefter. Mi-au împrumutat bani când am fost ruinat. M-au ajutat ori de câte ori am avut nevoie de-a lungul anilor.'

Vedeta de film a invitat la el acasă 14 prieteni apropiați. Aceștia au rămas șocați când George Clooney le-a dat fiecăruia o valiză cu un milion de dolari în numerar. Prin acest gest, actorul din „Ocean’s' și-a arătat recunoștința pentru momentele din trecut, pentru loialitatea și bunătatea lor.

Bine faci, bine găsești

La doar un an de la impresionantul gest, Clooney s-a căsătorit cu Amal Clooney și împreună au gemenii Ella și Alexander, în vârstă de 3 ani. Amal Clooney este de profesie avocat pentru drepturile omului. Clooney susține în continuare că gestul lui de acum câțiva ani a fost răplătit întâlnind-o pe Amal și dăruindu-i cei doi copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete