Barack și Michelle Obama, 25 de ani de căsătorie. Ce fotografie a postat fosta Primă Doamnă a Americii?

Michelle și Barack Obama formează un cuplu iubit și apreciat de foarte multe persoane, iar relația lor este un exemplu pentru cei aflați la început de drum. Căsătoriți de 25 de ani, cei doi nu renunță nici acum la gesturile tandre și la declarațiile de dragoste, fosta Primă Doamnă a Americii postând o fotografie emoționantă din ziua marelui eveniment. 

În urmă cu 25 de ani, Barack Obama și-a unit destinele cu Michelle Obama, iar de atunci, cei doi formează o familie fericită. În acest an, cei doi sărbătoresc nunta de argint, acesta fiind momentul care a determinat-o pe Michelle Obama să posteze o fotografie din ziua fericitului eveniment, însoțită de un mesaj emoționant, adresat soțului ei.

“Aniversare de 25 de ani fericită! Un sfert de secol mai târziu, tu ești în continuare prietenul meu cel mai bun și cel mai extraordinar om pe care îl cunosc. Te iubesc!”, a scris Michelle Obama în dreptul fotografiei încărcate pe instagram.

Nici Barack Obama nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să îi transmită soției sale un mesaj video, în care să îi mulțumească pentru toți anii în care i-a fost alături.

“Ideea că m-ai suportat pentru un sfert de secol este o dovadă remarcabilă că ești o persoană sfântă, minunată, răbdătoare.  Mi-a fost foarte ușor să fac asta nu numai pentru că ai fost un partener extraordinar, un prieten excelent, cineva care mă putea face să râd întotdeauna, cineva care s-a asigurat întotdeauna că voi urma ce credeam că este drept, dar ai fost, de asemenea, un exemplu pentru fiicele noastre și pentru întreaga țară. Cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată a fost să fiu persistent şi să te invit în oraş, la o întâlnire”, a fost o parte din declarația pe care Barack Obama i-a făcut-o soției sale, cu ocazia împlinirii celor 25 de ani de căsătorie, potrivit kansascity.com.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe imagini cu Barack Obama și Michelle Obama.

Foto: facebook, hepta.ro

Citește și:

Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut senzație la Media Music Awards 2017. Cum au fost fotografiați cei doi?

Ștefan Bănică, premiul de excelență la Media Music Awards 2017. Cine l-a însoțit pe artist la eveniment?

Cele mai nonconformiste ținute ale vedetelor la Media Music Awards 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete