DJ Wanda, de urgenţă la un spital din Turcia! Cântăreața trece prin momente cumplite

DJ Wanda trece printr-o perioadă foarte grea în viața ei. Cântăreața se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar vestea că are nevoie din nou de îngrijiri medicale i-a șocat pe fanii săi.

De aproximativ 5 luni, starea cântăreței este din ce în ce mai precară, iar medicii nu au reușit să descopere de ce afecțiune suferă. În urma investigațiilor medicale pe care le-a făcut în România, DJ Wanda a primit din partea medicilor două diagnostice diferite. Din acest motiv, ea s-a hotărât să plece de urgenţă în Turcia, la o clinică renumită, pentru a află de ce afecţiunea suferă şi care sunt şansele sale de vindecare.

DJ Wanda, de urgenţă la un spital din Turcia!

„Dragii mei, trec prin momente foarte grele. Mintea mea a încercat să se agaţe de speranţe care însă au fost deşarte. Am decis să plec pentru investigaţii în Turcia. De ce acolo şi nu în ţară? Deoarece în România am primit două diagnostice total diferite. Unul grav şi unul banal. De 5 luni am trecut prin nenumărate investigaţii şi am cheltuit mii de euro şi nu s-a ajuns la nici o concluzie. Nici o clipă nu m-am lăsat învinsă de suferinţă pe care o duc.

Am fost mereu activă, doar prietenii adevăraţi au cunoscut realitatea, şi le mulţumesc pentru confidenţialitate şi suport. Aici voi avea parte de un sistem foarte precis şi voi ieşi învingătoare din lupta cu incertitudinea. Orice va fi să fie voi lupta până la capăt. Cu toată dragostea. Vă iubesc, Wanda', a scris Dj Wanda pe pagina sa de socializare, înainte de a părăsi România şi a se internă în spitalul din Turcia.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu DJ Wanda, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ultima fotografie cu Hugh Hefner înainte de a muri! Fondatorul Playboy arăta ca un bătrân oarecare

Lidia Buble și Răzvan Simion, momente intime în direct! Telespectatorii au rămas fără cuvinte

Ce ținute au purtat vedetele la gala Media Music Awards 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete