Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiectele și baremele de corectare la Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie, Psihologie

subiectele și baremele de corectare la Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie, Psihologie

Absolvenții de clasa a XII-a susțin astăzi ultima probă a examenului de Bacalaureat 2018, mai exact proba la alegere a profilului. Elevii care au terminat un liceu cu profil uman vor primi subiecte la Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie sau Psihologie, acestea și baremele de corectare urmând să fie publicate pe site-ul Ministerului Educației, dar și pe avantaje.ro, începând cu ora 15. 

UPDATE: AICI poți vedea subiectele și baremele de corectare la Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie și Psihologie.

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă

Candidații la examenul de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, vor scăpa astăzi de emoțiile probelor scrise. Examenul maturității va continua cu evaluarea competențelor lingvistice și digitale. Între 24 și 27 august, elevilor le vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în limba română, pe 28 august este programată evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în intervalul 29-30 august va avea loc evaluarea competențelor digitale, iar examenul de Bacalaureat 2018 se va încheia pe 30-31 august, atunci când absolvenților de liceu le vor fi evaluate competențele lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Subiectele și baremele de corectare la Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie, Psihologie

Ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2018 este cea la alegere. Elevii care au urmat un profil uman au avut de ales între Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie sau Psihologie. Pentru rezolvarea cerințelor, elevii au la dispoziție 3 ore din momentul în care primesc foile cu subiecte. Pentru redactarea lucrărilor, elevilor le este permis să folosească doar instrumente de scris cu pastă sau cerneală albastră.

Când vor fi afișate rezultatele examenului de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă?

Candidații care susțin examenul de Bacalaureat 2018 în sesiunea de toamnă vor afla primele rezultatele pe data de 1 septembrie, până la ora 12. În cazul în care consideră că nota primită nu este cea corectă, elevii pot cere recorectarea lucrărilor, contestațiile putând să fie depuse pe 1 septembrie între orele 12-16. Rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce spun elevii despre subiectele primite la matematică și istorie? Uite cât de mult s-au pregătit pentru examenul de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiect și barem de corectare la istorie

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiect și barem de corectare la matematică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie