Axinte se mândrește cu o soție superbă. Cum arată aceasta la 42 de ani?

Axinte se mândrește cu o soție superbă. Cum arată aceasta la 42 de ani?

Unul dintre cei mai simpatici actori români, Florin Petrescu se mândrește cu o soție superbă. Pe acesta îl cunoaște mai toată lumea, însă puțini sunt cei care știu cum arată soția celui care a devenit celebru dându-i viață personajului Axinte din „Vacanţa Mare'.

Deși a fost întotdeauna discret și și-a ținut viața personală departe de blitzurile aparatelor de fotografiat și de ochii curioșilor, Florin Petrescu nu ezită să publice adeseori pe rețelele de socializare poze cu familia lui, mai ales cu frumoasa lui soție mai tânără cu 5 ani decât el.

Florin este căsătorit din 2012 cu Carmen, care arată senzațional la cei 42 de ani. Ea face senzație cu corpul ei de fotomodel pe care îl întreține datorită unui stil de viață sănătos. Ține o dietă strictă și face mult sport pentru a-și menține trupul frumos și sănătos. „Țin dietă. Mănânc peşte şi fără grăsimi seara', declara recent soția lui Axinte.

Pentru a putea ține pasul cu soția lui, Florin a recurs la o intervenție chirurgicală în urmă cu câțiva ani. Actorul are împreună cu Carmen un băiețel, Eduard.

Carmen Petrescu este destul de activă pe rețelele de socializare. Ea postează fotografii în care optează pentru piese vestimentare sexy, care îi scot în evidență atuurile fizice, mai ales bustul generos, talia de viespe și picioarele subțiri.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete