Prințesa Diana, scrisoare emoționantă despre relația dintre Prințul Harry și Prințul William

Prințesa Diana, scrisoare emoționantă despre relația dintre Prințul Harry și Prințul William

Regretata Prințesă Diana a scris o scrisoare la doar șase luni de la nașterea fiului său mai mic în care dezvăluia legătura specială dintre Prințul William și mezinul familiei.

O parte din scrisoarea scrisă de mână spune: „William își adoră fratele mai mic și își petrece tot timpul copleșindu-l pe Harry cu o cantitate nesfârșită de îmbrățișări și sărutări, lăsând cu greu părinții să se apropie!'

William și Harry s-au bucurat întotdeauna de o relație puternică, dar, din păcate, nu mai sunt la fel de apropiați ca odinioară. Tensiunile au crescut după interviul exploziv al lui Harry și Meghan cu Oprah Winfrey, în timpul căruia au făcut acuzații de rasism împotriva familiei regale. Meghan a mai declarat atunci că ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă cu puțin înainte de nunta lor.

La scurt timp după aceea, William a fost întrebat de un reporter dacă a vorbit cu Harry de la interviu. „Nu, încă nu am vorbit cu el, dar o voi face', a răspuns el. Un al doilea reporter a întrebat apoi: „Puteți să-mi spuneți, este familia regală o familie rasistă, domnule?' „Nu suntem o familie rasistă', a declarat William.

Potrivit unor apropiați ai cuplului, discuțiile dintre Harry, William și Prințul Charles „nu au fost deloc productive'.

În 2019, Harry a declarat în timpul unui interviu că va fi mereu alături de fratele său oricând va avea nevoie și reciproca este valabilă.

„Suntem frați, întotdeauna vom fi. Cu siguranță suntem în diferite locuri acum, însă îi voi fi mereu alături, la fel cum știu că și el va fi mereu lângă mine. Nu ne mai vedem atât de des ca înainte, pentru că suntem ocupați, însă îl iubesc mult. Majoritatea lucrurilor apărute în presă sunt create din nimic. Ca frați, însă, ai și zile bune și zile mai puțin bune', mărturisea Harry acum doi ani, potrivit Hello Magazine.

Săptămâna trecută Harry a mai oferit un alt interviu revelator, de data aceasta pe podcastul Armchair Expert, în timpul căruia și-a comparat viața din familia regală cu un amestec de spectacolul Truman și de a fi într-o grădină zoologică.

Abordând relația părinte-copil, el a vorbit și despre cum își dorește să rupă „cercul de durere' care s-a transmis din generație în generație.

„Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinovățim pe cineva, dar cu siguranță când vine vorba de creșterea copilului, am experimentat o formă de durere sau suferință din cauza durerii sau suferințelor pe care probabil le-a suferit tatăl meu sau părinții mei, la rândul lor. Mă voi asigura că voi rupe ciclul respectiv, astfel încât să nu îl transmit mai departe', a spus el gazdei Dax Shepard.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete