Acuzații grave pentru Jim Carrey. Actorul va fi judecat pentru uciderea fostei sale iubite

Urmează momente grele pentru actorul american Jim Carrey, acesta urmând să fie judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White.

Chiar dacă a încercat să pună capăt acestui proces, Jim Carrey va ajunge în fața autorităților pentru a da explicații în legătură cu moartea fostei sale iubite. Cathriona White, fosta iubită a lui  Jim Carrey,  a murit în anul 2015, în urma unei supradoze de medicamente.

Familia fostei iubite a lui Jim Carrey a depus mai multe plângeri împotriva actorului, susținând că acesta ar fi fost cel care i-ar fi procurat acesteia medicamentele care i-au provocat decesul, potrivit mediafax.ro. În plus, mama lui  Cathriona White, Brigid Sweetman, îl acuză pe actor că i-ar fi dat fiicei sale mai multe boli cu transmitere sexuală, iar după ce tânăra ar fi conștientizat care este starea ei de sănătate și i-ar fi cerut explicații actorului, acesta ar fi rupt legătura cu ea.

Cathriona White era make-up artist și a fost găsită fără viață în septembrie 2015. După ce i-au făcut autopsia, medicii legiști au catalogat moartea acesteia ca fiind o sinucidere.

Judecătorii din Los Angeles au decis să ia în considerare plângerea depusă de familia fostei iubite a lui Jim Carrey, procesul fiind stabilit pentru data de 26 aprilie 2018.

Chiar dacă acuzațiile sunt foarte grave, Jim Carrey neagă ca ar avea vreo legătură cu moartea fostei iubite.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Jim Carrey.

Foto: hepta

Citește și:

Mirabela Dauer a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta a făcut 6 implanturi odată

Andreea Marin a pozat, din nou, nemachiată! Cearcănele sunt vizibile pe chipul ei

Ce a făcut Ozana Barabancea imediat după ce și-a operat stomacul: „După operație am vrut să…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete