Aurel Pădureanu, dor și suferință fără margini: „Înnebunesc. Nu vreau să…”

Aurel Pădureanu, dor și suferință fără margini: „Înnebunesc. Nu vreau să…”

Aurel Pădureanu traversează una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Deși au trecut mai bine de trei luni de la moartea Corneliei Catanga, el și fiul său resimt dorul de aceasta pe zi ce trece mai intens.

Invitat la Antena Stars, Aurel Pădureanu a făcut o serie de mărturisiri despre momentul în care și-a îngropat partenera care i-a fost alături mai bine de trei decenii. Acesta a declarat că plânge foarte mult când vede poze cu regretata cântăreață de muzică lăutărească, dar și-a propus să fie mai puternic pentru a-i împlini acesteia un mare vis: să-l ajute pe Alexandru să devină cunoscut la nivel internațional.

„Dorința ei a fost ca Alexandru să ajungă acolo unde își dorește el cel mai mult. El este muzician, cântă muzică jazz, și acum vreo trei ani și jumătate, stătea cu cele mai mari nume ale jazz-ului mondial. Asta a fost dorința ei și ce să spun, cred că Dumnezeu l-a ajutat pe Alexandru', a mărturisit Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, acesta a mai declarat că merge zilnic la cimitir pentru a-i duce florile care îi plăceau artistei.

„De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla, i-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc, mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet', a mai povestit celebrul lăutar.

Foto: Captură Antena Stars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete