Adela Popescu, primele declarații după cea de-a treia naștere: „Atât de dureros încât…”

Adela Popescu, primele declarații după cea de-a treia naștere: „Atât de dureros încât…”

Adela Popescu a născut duminică, 11 iulie, cel de-al treilea copil. Frumoasa mămică a făcut declarații, în direct, care i-a luat pe toți prin surprindere.

Adela Popescu se poate declara împlinită din toate punctele de vedere. Soția lui Radu Vâlcan a reușit să aducă pe lume cel de-al treilea băiețel, optând tot pentru naștere naturală. Proaspăta mămică a povestit colegilor de la „Vorbește lumea' cum au decurs lucrurile printr-un videocall direct din maternitatea în care se află. Așa cum ne-am obișnuit, Adela a afișat un zâmbet larg și frumos, deși, potrivit spuselor sale, contracțiile i-au dat de furcă și de data aceasta.

Mai mult decât atât, aceasta a făcut o mărturisire care i-a lăsat mască pe toți. Cu un simț fin al umorului, Adela a vorbit despre o nouă sarcină, dar de gemeni. Nu cred că i-ar fi greu, mai ales după ce a demonstrat cât de puternică este, dar și pentru că are foarte multe ajutoare. Ambele bunici sunt gata oricând să le fie alături, iar de curând, Adela și Radu au angajat și o bonă.

„Hai să trecem totuși de al treilea, nu este momentul oportun să vorbim despre asta (nr. al patrulea copil). Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți. Am luat și o bonă, e de două săptămâni la noi, se acomodează. Stați cuminți! Gluma, glumă, dar eu nu mă învăț minte.

În timp ce nășteam, era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu, cum e mintea atât de selectivă încât am uitat cum a fost la ceilalți și am ales din nou să nasc natural. După nașterea naturală lucrurile sunt mult mai simple, e dureros atunci pe moment, la cezariană e mai complicată situația după. Oricum, fără suferință nu ai cum să dai naștere', a spus Adela Popescu, în direct, la „Vorbește lumea'.

Adela a mai povestit și stările prin care a trecut Radu Vâlcan, soțul ei. Deși mai are doi băieți acasă, proaspătul tătic de trei cavaleri a trăit la intensitate maximă și de data aceasta marele eveniment. Cât despre „Avionel', frumoasa mămică a spus că este sănătos, lung și pare că seamănă cu Radu. Vor mai sta două zile internați, iar apoi întreaga familie se va reuni.

„Am înfrânt! M-am culcat liniștită, nu avam contracții, dar pe 5-6 dimineața am avut o contracție și am știut. Primul lucru pe care l-am făcut am sunat-o pe mama lui să vină la noi, am făcut duș și l-am trezit. Era foarte emoționat, i-am zis să conduc eu că îl înțeleg că e într-o situație dificilă. Soțul meu nu mai face față la atâtea emoții, zici că a născut el, e eliberat acum.

Treaba lui a fost destul de scurtă, în trei ore și ceva am născut, a fost o agonie, dar până la urmă copilul a ieșit victorios, mare, e bine nu știm cu cine seamănă, a fost mare. Dacă e să mă iau după mărime, seamănă cu tatăl. Suntem la momentul alăptării, ne trezim la două ore, iar ăia micii erau cam nerăbdători dar și nervoși și m-au întrebat dacă mai am burtă ca să-i pot lua și pe ei în brațe. Așteptăm să ne reunim, Mai stau aici două zile', a mai precizat frumoasa mămică.

Adela a povestit și chinul prin care a trecut pe masa de operații: „Mi s-a făcut repede puțină epidurală, pentru că la a treia naștere e posibil să o ratezi, cantitatea a fost destul de mică că poate naști și s-a dus, practic, efectul, și eu aveam dureri de 100% și contracții puternice numai că bebelușul nu cobora.. Nu mai puteam să primesc nici epidurala. Chiar, sincer, a fost o agonie. Dar, pentru că am făcut tot ce trebuie, până la urmă, a ieșit victorios, mare. (…) Copilul e bine', a declarat Adela.

Foto: Instagram, ProTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete