Au mai ramas 6 zile pana la Bucharest City Marathon

maratonMaratonul este un eveniment sportiv international organizat in cele mai mari capitale si in acelasi timp este un eveniment social care reuneste mii de oameni, promotori ai unui stil de viata sanatos.

In Berlin alearga in cadrul maratonului peste 40.000 de oameni, in Londra peste 50.000, iar organizatorii se asteapta ca de-a lungul timpului si la maratonul din Bucuresti sa participe la fel de multi oameni.

Bucharest City Marathon se adreseaza atat sportivilor antrenati care sunt asteptati sa concureze la proba Maraton – Volkswagen de 42,195 km si cea de Semi-maraton – Volkswagen de 21,095 km, dar si celor amatori care se pot inscrie la Cursa populara – Raiffeisen de 4 km.

Copiii si persoanele cu dizabilitati au si ei sansa de a concura, pentru ei fiind create Cursa copiiilor – Raiffeisen de 1 km si Cursa scaunelor cu rotile – Fundatia Vodafone de 4 km. Proba Maraton – Stafeta Becel 4×10,54 km este adresata angajatilor din companii care doresc sa isi consolideze relatia de lucru si spiritul de echipa.

Cei care doresc sa se inscrie la una dintre probele maratonului o pot face pana pe 17 octombrie, fie pe internet (www.bucharestcitymarathon.com), fie la expozitia care va fi amenajata in perioada 16-18 octombrie in Piata Constitutiei si care va reprezenta de asemenea punctul de start al tuturor probelor de maraton.

Companiile care au facut posibila editia din acest an a maratonului international Bucuresti sunt: Raiffeisen Bank – sponsor gold, Volkswagen (Porsche Romania) – sponsor silver, margarina Becel (Unilever) – ca partener principal, Izvorul Minunilor (European Drinks), Hotel Hilton Athénée Palace, Fundatia Vodafone Romania, Astra Asigurari, Mc Donalds, Urgo Laboratories, Artimex Sport, World Class, Bon Ton Marie Celeste, Caru Cu Bere ca sponsori.

Mai multe detalii despre Bucharest City Marathon pot fi gasite la adresele de internet ale competitiei – www.bucuresti-maraton.ro si www.bucharestcitymarathon.com.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri