Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia sesiune a cursurilor Universul DallesGo

Universul DallesGo
Universul DallesGo
este un proiect cultural care introduce metode contemporane in zona cursurilor profesionale. Profesionisti cu cariere exemplare isi ofera, in cadrul cursurilor, disponibilitatea de a transmite mai departe secretele meseriilor lor.

Universul DallesGo isi deschide larg portile pentru a treia generatie de cursanti. Din noiembrie, intr-o locatie noua! Cursurile urmeaza sa fie gazduite in Palatul Universul. Sala Studio si Sala DaVinci devin locul de intalnire al oamenilor creativi si pasionati, al celor care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu arta, si cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate.

HOME IMPROVEMENT & DIY (Do It Yourself) – destinat celor care isi doresc sa afle, pas cu pas, cum se concepe si se pune in practica o amenajare de interior reusita si personalizata. La finalul celor 12 saptamani, cursantii vor reusi sa schiteze un plan coerent de imbunatatire a propriei locuinte, sub indrumarea Andreei Muresan, ale carei preocupari se leaga de domeniul amenajarilor interioare de aproape 17 ani. In plus, participantii vor fi initiati in tainele materialelor si uneltelor necesare pentru reconditionarea pieselor vechi de mobilier sau accesorii.

In cadrul workshopurilor, se vor realiza lucrari handmade de catre participantii care doresc sa imprime obiectelor din casa amprenta personala si urmaresc sa afle cum pot reda un suflu nou obiectelor vechi de mobilier.

stilism
STILISM & TENDINTE IN MODA
– Stilistul Marian Palie, recunoscut in domeniul sau, va sustine in continuare cele 12 sesiuni saptamanale, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

STILISM & TENDINTE IN MODA – modulul Avansati – printr-un program dinamic si interactiv, cursantii vor avea ocazia sa acumuleze noi experiente in domeniul tendintelor si stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Fiecare workshop exploreaza potentialul de dezvoltare al cursantilor, acestia avand oportunitatea de a-si diversifica formele de expresie. Scopul este cultivarea talentului lor creativ si a simtului estetic.

Propunerile neconventionale si inspirate sunt cele asteptate din partea participantilor. Programa cursului este special conceputa pentru pregatirea viitorilor consultanti de imagine si stil. Vei face cunostinta cu echipe profesionale din industrie, vei efectua vizite de lucru in ateliere de design si in fabrici ale unora dintre cei mai importanti producatori de textile si marochinarie, avand ocazia sa iti construiesti un portofoliu personal.

MAKE-UP – Sustinut de Alina Brailescu, make-up artist cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu. Cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului. Partenerul oficial Melkior pune la dispozitia cursantilor produse cosmetice profesionale din gama Peggy Sage.

MAKE-UP – modulul Avansati – ofera oportunitatea specializarii profesionale, acordand la finalul celor 12 sesiuni saptamanale diplome acreditate si posibilitatea achizitionarii de kit-uri profesionale Peggy Sage (cu discount), oferite de catre partenerul Melkior.

Persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist vor invata tehnici avansate de machiaj profesional folosite in cadrul prezentarilor de moda, sedintelor foto, in show-urile televizate, in productia clipurilor muzicale, in teatru si in cinematografie. Fiecare cursant va beneficia in ultimul curs de un shooting foto realizat de un fotograf de moda experimentat. Modele profesioniste vor participa la sesiunea de make-up.

DESIGN INTERIORArh. Giuseppe Labianca, florentin, pasionat de arte, sustine aceasta serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile universale, dar si de a le incalca in buna cunostinta de cauza. Pe langa workshop-urile “how to”, cursantii vor invata despre culori, materiale, texturi, etc.

FOTOGRAFIE – Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, SEBASTIAN ENACHE, a reusit sa faca din intalnirile de la curs adevarate spectacole. Cursantii vor parcurge 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica. La capitolul tehnica foto, accentul cade pe setarile camerei si pe iluminare, iar in cazul artei fotografice, compozitia si incadrarea sunt tematicile principale ale cursului. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand intr-un studio foto profesional.

RELATII PUBLICE Raluca Antonescu are experienta in domeniul relatiilor publice de peste zece ani. Dupa ce a lucrat cu succes intr-o firma de PR pentru companii de FMCG si cu profil financiar, a decis sa porneasca pe cont propriu si a fondat propria firma de relatii publice, dedicata in special clientilor din domeniile design, arhitectura si constructii. De cativa ani si-a castigat reputatia ca fiind unul dintre promotorii arhitectilor pe care ii aduce in atentia publicului prin proiecte speciale memorabile.

Raluca este un spirit activ, cu un fler exceptional in detectarea si formarea talentelor. Ea sustine un curs introductiv in secretele relatiilor publice, corporate affairs, lobby, B2B, fund-raising, sponsorship audit, identificarea canalelor alternative de comunicare, etc.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 15 noiembrie 2011.

Cursurile Universul DallesGo, cu exceptia modulelor de avansati, costa 1.200 lei.
Un curs avansat de Make-up costa 2.000 lei, iar un curs avansat de Stilism & tendinte (in moda) costa 1.500 lei.

Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGo este oferita o reducere de 25 %.

Universul DallesGo

www.dallesgo.ro
info@dallesgo.ro
Brezoianu 23, Sector 1, Bucuresti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri