Artă pe unghii. Modele uimitoare create de o artistă din Japonia

Femeile au grijă de unghii și de mâini apelând de cele mai multe ori la profesioniști. În ultimii ani, au apărut numeroase moduri de a ne face manichiura. De la cea clasică, la cea cu ojă semipermanentă sau cu gel până la crearea unor adevărate opere de artă.

Unii oameni își fac manichiura pentru distracție și relaxare, în timp ce alții nu se simt bine fără unghiile perfecte pe care o manichiură le oferă. În franceză, cuvântul manichiură înseamnă „îngrijirea mâinilor' și provine din cuvântul latin pentru „mână', manus.

Indiferent de motivul pentru care femeile merg la un profesionist pentru a le aranja unghiile, este foarte important ca tehnicianul de unghii să fie foarte atent la sănătatea și siguranța clienților săi. La fel de importante sunt și curățenia spațiului și caracterul specialistului.

Ei bine, în Japonia există o tânără care face artă pe unghii. Naho Zaitsu este iubită și urmărită de milioane de oameni din întreaga lume. Ea crează modele 3D uimitor de detaliate, cu personaje celebre de film și TV.

Winnie the Pooh, Mica Sirenă și Tom și Jerry sunt doar câteva dintre fețele iconice recreate de artistul de unghii din Tokyo, Naho Zaitsu. Tânăra de 38 de ani își perfecționează manichiura tridimensională de patru ani și acum are o armată de adepți datorită atenției sale incredibile la detalii.

AMAZING NAIL ARTSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Naho Zaitsu a declarat că scopul ei cu această artă a fost inițial să creeze ceva diferit de alți artiști, și de ce nu, îi plac aceste personaje, așa că își creează figurile pe unghii cu cea mai mare voință.

„Am vrut să fac ceva diferit și sunt obsedată de aceste personaje. Sunt atât de mulți oameni care se pricep să deseneze personaje. Dar majoritatea oamenilor nu au văzut niciodată personaje 3D. Iar feedbackul pe care îl primesc este incredibil. Există multe tehnici pe care le-am dezvoltat independent și care sunt speciale pentru mine. Sunt foarte atentă la echipamentul pe care îl folosesc și mă asigur că am temperatura potrivită în cameră, aceasta fiind o condiție necesară pentru a finaliza pictura 3D', a declarat Naho Zaitsu, potrivit Netwerk24.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete