Argintul Coloidal, singurul antibiotic natural care vindecă acneea

hercules

Ce este argintul coloidal

Argintul coloidal este o formă de tratament de cea mai mare eficienţă şi care nu prezintă efecte secundare. Luptă împotriva paraziților precum sunt bacteriile, virusurile, fungii, streptococii, stafilococii și alte organisme patogene.

In conditii de laborator, intr-un interval de 6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. In acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscuta sub denumirea de ,,bacteria spitalelor'.

Pentru infecţiile bacteriene sau virale, se recomandă ca terapie standard administrarea pe care  orală de trei ori pe zi a unei doze de argint coloidal de 25 ppm, timp de trei zile. Terapia se continuă cu două administrări pe zi, dimineaţa şi seara, până când se constată îmbunătăţire (de regulă, o răceală dispare însă în 2-3 zile). O doză standard este de 2ml/kg corp. Exemplu: pentru o persoană de 50 kg, o doză înseamnă 100 ml. Înainte de ingerare, lichidul se plimbă prin gură timp de 30-40 secunde, deoarece absorbţia începe de la nivelul mucoaselor. Se bea cu înghiţituri mici, neapărat pe stomacul gol, nu se mănâncă şi nu se bea nimic în următoarea jumătate de oră. Se evită contactul cu plasticul sau cu metalul. Ideal este să se bea dintr-un pahar de sticlă.

Eficacitatea argintului coloidal depinde esenţial de condiţiile de păstrare. De aceea, nu trebuie ținut în plastic, pentru că acesta produce electricitate statică prin frecare, iar asta influențează sarcina electrică a ionilor. Argintul coloidal trebuie furnizat în ambalaje de sticlă farmaceutică sau specială, care filtrează și spectrul luminii incidente. Nici metalul nu este un ambalaj bun pentru argintul coloidal, pentru că particulele de argint au tendința de a adera la acesta.
În plus, argintul coloidal trebuie păstrat la temperatura camerei și nu în frigider, departe de aparatele electrice – cel puțin un metru de aparatele electrocasnice.

Valabilitate: Ionii de argint încep să-şi piardă sarcina electrică în mod natural după aproximativ 3 luni de la producerea argintului coloidal. Proprietăţile germicide se menţin încă aproximativ 2 luni.

invictus

“De când am problemele astea, nu mai ştiu ce să fac! Am fost la trei medici dermatologi, am luat medicamente cu pumnul şi am cumpărat creme de toate felurile. M-am dus la doctorul Kasem şi mi-am făcut şi la el nişte intervenţii cu laser care să îmi usuce bubele şi pe urmă să le înlăture. E adevărat, toate acestea m-au ajutat un pic, dar tot nu scăpam de coşuri. În fiecare dimineaţă când mă trezeam şi mă uitam în oglindă, îmi venea să plâng. Nu înţelegeam unde este problema şi de ce nu reuşesc să mă vindec odată de semnele astea urâte de pe ten. Apoi, o prietenă mi-a spus să încerc şi apa de argint coloidal, pentru că ar avea efecte miraculoase. Mi-am zis că este cazul să merg şi pe mâna ei, ce mai aveam de pierdut?! Aşa că am cumpărat acest lichid şi mi l-am dat pe bube şi încet-încet au început să dispară. Deocamdata, nu am scăpat de toate, dar sunt pe drumul cel bun', spune Nicoleta Luciu.

Dacă nu ești convins de puterea antibioticului natural, îi poți contacta pe specialiștii Salutifer cu orice întrebare sau nelămurire, aici!

Pentru comenzi directe puteti apela: 0368 800 400 / 0770 994 611 sau [email protected] .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate