Regina Letizia a Spaniei. Drama teribilă care i-a marcat viața

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Pe 22 mai 2004, fosta jurnalistă Letizia Ortiz, în vârstă de 31 de ani, devenea suverana Spaniei. Mariajul cu Prințul Felipe al VI-lea a făcut să curgă multă cerneală. Și asta întrucât Regina Letizia a Spaniei nu avea nici sânge albastru și, în plus, era divorțată. 

Letizia a fost primită cu reticență de familia regală, iar poporul spaniol avea seriose rezerve în ce o privea. Cu toate astea, în scurt timp, regina a reușit să-și cucerească poporul punându-și la bătaie inteligența, modestia și naturalețea.

Își poartă tiara cu aceeași naturalețe cu care-și purta hainele reciclate. Model de eleganță și de bun-gust, Regina Letizia a Spaniei nu îmbracă niciodată ținute ale designerilor celebri. Ea a rămas fidelă brandurilor care produc haine cu prețuri accesibile, precum Zara sau Mango.

Pe 22 mai 2019, cuplul regal spaniol a împlinit 15 ani de căsătorie. Un mariaj în care nu au existat probleme majore și care i-a oferit fostei jurnaliste liniștea și confortul pe care orice femeie și le dorește. Singura presupusă criză a cuplului regal ar fi fost în anul 2013. Atunci, presa spaniolă a speculat o criză în cuplu, deoarece comportamentul reginei dădea, într-o anumită măsură, de bănuit. Aceasta întârziase la o petrecere tradiţională de familie, iar în alte dăți mersese singură la concerte sau în excursii cu prietenele.

Regina Letizia a Spaniei și infanta Elena, cumnata sa, un război al orgoliilor

Iubită de poporul spaniol, mamă a două fete care-i seamănă, având familia pe care și-a dorit-o, am putea crede despre Regina Letizia a Spaniei că trăiește într-un basm cu zâne. Dar nu este nici pe departe așa.

Familia regală a acceptat-o, în cele din urmă. Nu același lucru se poate spune despre una dintre cumnatele ei, infanta Elena, cu care a avut numeroasae conflicte care au ajuns până în presa internațională. În luna februarie 2019, infanta Elena s-a plâns fratelui ei, Regele Felipe al VI-lea, că i se încredințează prea puține misiuni oficiale.

Regina Letizia s-a simțit obligată să intervină în această discuție, dar intervenția ei nu a făcut decât să pună paie pe foc: “Tu n-ai fost modestă, ai fost săracă. Ai provenit din pătura de jos a societății și acum pare că ai uitat de oamenii din mijlocul cărora te-ai ridicat“, i-ar fi aruncat în față sora mai mică a Prințului Felipe al VI-lea. Mai mult, infanta Elena i-a reproșat faptul că este arogantă și că nu va avea niciodată “sânge regal“.

Regina Letizia a Spaniei. Drama care se presupune că stă la originea anorexiei sale

Pe lângă conflictele cu cumnata ei, care o tulbură de ani întregi, Regina Letizia a Spaniei a trăit o altă dramă. În 2007, dora ei mai mică, Erika, s-a sinucis la doar 31 de ani. Cauza decesului a fost supradoza de barbiturice. Se pare că Erika suferea de depresie severă.

Având această afecțiune, în formă gravă, în familia, Letizia a fost suspectată că și ea ar putea fi depresivă. În plus, din cauza faptului că suverana Spaniei este extrem de slabă, s-a vehiculat faptul că ar putea suferi de anorexie, o tulburare care și-ar putea găsi originea în drama personală trăită de aceasta.

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete