Aparatele foto Nikon COOLPIX S80, S1100pj si S5100

COOLPIX S80 ofera cel mai performant ecran OLED multi-tactil din clasa sa. Acesta are o marime de 8,7cm (3,5inci), o rezolutie de 819.000 de puncte si este dotat cu tehnologia Clear Color, care reduce consumul de energie si minimizeaza reflexiile, imbunatatind vizibilitatea. Interfata de utilizare este astfel extrem de simpla.

Declansarea se face prin simpla atingere a ecranului, focalizarea realizandu-se automat pe zona atinsa. Fotografiile capturate sunt clare gratie rezolutiei de 14,1MP, a zoom-ului optic 5x si a sistemului hibrid VR de stabilizare a imaginii, care reduce vibratiile atat mecanic, cat si electronic. Nikon a inclus intre functiile acestui aparat si sistemele de declansare la zambet, cel de avertizare pentru ochi inchisi si de selectare a celei mai bune fotografii, care sa ajute utilizatorii sa obtina imagini superbe in orice situatie. In plus, S80 filmeaza in format HD.

COOLPIX S1100pj este succesorul primului aparat foto din lume cu proiector incorporat si ofera prin intermediul proiectiei o modalitate foarte comoda de a impartasi fotografiile. Luminozitatea ajunge la valoarea de 14 lumeni si permite proiectarea in orice conditie. In plus, pe langa fotografii si filme, se pot proiecta si prezentari sau alte documente aflate pe un PC sau Mac.

S1100pj nu este insa doar un gadget la moda, ci si un aparat foto Nikon excelent. Este dotat cu un senzor de 14,1MP, are zoom optic 5x, functie VR hibrid, sensibilitate la lumina de pana la ISO 6400, oferind fotografii clare, in culori naturale. Dispune, de asemenea, de un ecran multi-tactil de 7,5cm (3 inci) care ofera o interfata intuitiva de utilizare si de mod filmare HD.

COOLPIX S5100 este un aparat foto de mici dimensiuni, perfect pentru a fi purtat in buzunar si utilizat in orice situatie. Acest lucru este posibil gratie sensibilitatii la lumina excelente pentru categoria sa, de pana la ISO 3200, a modului VR mecanic si a tehnologiei de optimizare a setarilor pentru fotografierea in lumina scazuta.

Senzorul aparatului are 12,2MP, iar obiectivul ofera un unghi larg si zoom de 5x. S5100 este dotat cu un mod film HD.

Cele trei modele sunt disponibile prin intermediul firmei SKIN, unic importator Nikon in Romania, la toti partenerii Nikon din Romania. COOLPIX S80 si COOLPIX S1100pj au un pret recomandat de 1499 de lei, iar COOLPIX S5100 are un pret recomandat de 699 de lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din