Anunțul făcut de Ramona Olaru, după ce s-a zis că s-a despărțit de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a anunțat că își dorește o fetiță, chiar dacă nu va rămâne cu tatăl copilului. Recent s-a spus că asistenta TV s-ar fi despărțit din nou de Cătălin Cazacu.

În cadrul unui interviu pentru CANCAN, Ramona Olaru a declarat că își dorește să aibă o fetiță. Se pare că și iubitul ei, Cătălin Cazacu își dorește același lucru. Recent s-a zvonit că aceștia s-au despărțit din nou. Relația vedetei de la Antena 1 cu campionul la motociclism a fost una plină de nebădăi, pentru că se ceartă și se împacă des.

„Acum am ajuns să îmi doresc copilul cu un bărbat demn de a avea grijă de el, indiferent că noi suntem împreună sau nu. Până acum, la fel ca în alte proiecte, îl poți numi și pe ăsta proiect oarecum, la fel mă aruncam cu capul înainte și am zis «eu îmi doresc un copil, nu contează că ăsta e prost de bubuie sau că e nepotrivit ca tată, eu îmi doresc un copil, într-un fel sau altul mă voi descurca să îl cresc».

Nu pot nici să mă judec că am gândit așa la vremea aia, dar nici să-mi dau un premiu. Dar acum, orice ar fi, simt că timpul trece, am aproape 34 de ani curând și atunci nu mai stau să mă gândesc cam cât îl duce pe el capul sau nu. Știu că eu pot să-mi cresc un copil și trăim vremurile în care niciodată nu ai siguranța că vei rămâne cu bărbatul respectiv sau cu femeia respectivă.'

„Dumnezeu știe și le aranjează el când și cum trebuie'

Vedeta de la Antena 1 speră să rămână însărcinată, însă nu grăbește lucrurile. „Și acum lucrez, când termin programul. La 5-6, când ajung eu acasă și el probabil ajunge pe la 7-8, și atunci lucrez. Dumnezeu știe și le aranjează el când și cum trebuie, eu nu mă mai stresez, fac ce depinde de mine, adică acțiunea fizică și emoțională. Dar sunt aranjate toate!'

Ramona-Olaru-si-Catalin-Cazacu-6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Cătălin Cazacuu mai are un copil dintr-o relație anterioară. Andrei are 13 ani și locuiește cu mama lui în Timișoara. Adolescentul are aceeași pasiune precum tatăl lui și își dorește să devină și el campion la motociclism.

„Nu, își dorește o fetiță, exact ca mine. El mai are un băiat de 13 ani, cam face ce face și el și cred că îi este suficient că cel mic vrea din ce în ce mai mult pe motoare. Ba chiar îl împinge de la spate, ceea ce mi se pare foarte drăguț.

Și acum își dorește o fată. Avem aceeași proiecție – frumoasă ca mine, cu ochii verzi ca ai lui, înalți suntem amândoi, și cu părul ondulat. Și s-o cheme Emma! Înaltă, frumoasă și devreme acasă, pentru că o să aibă educația de la mine, nu de la el', a declarat Ramona Olaru pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete