Ce a pățit Mihai Bendeac când a fost oprit de un polițist în trafic: „Am recunoscut fapta. A urmat însă o verificare a stării mele bahice. Suflu în fiolă!”

Pe rețelele de socializare, Mihai Bendeac a dezvăluit că recent a fost oprit în trafic de un polițist. Actorul a povestit întreaga situație, de ce a fost tras de dreapta, cum a fost testat pentru alcool și substanțe interzise. După situația neașteptată, Mihai Bendeac a lăudat Poliția Română.

Mihai Bendeac a fost oprit în trafic din cauza foliei mult prea închise pe care o are pe geamuri, mai ales pe cele din față. Actorul a găsit și o scuză, este văzut des în trafic, e filmat, fotografiat și uneori nu își dorește să fie surprins așa.

„Astăzi am avut o experiență foarte plăcută cu Poliția Română pe care țin neapărat să o relatez. Eram în trafic la un stop, căzut pe gândurile mele, care, cinstit vorbind, sunt chinuitoare, fiindcă lucrez, în același timp, la două filme, un spectacol nou, o campanie, două formate TV și o carte. Din senin, girofaruri, o sirenă, mașină de poliție, «trage pe dreapta». Motivul aparent: am geamurile colantate. Acuma, eu am să vă explic motivul pentru care nu am scos colantul de pe geamuri în momentul în care am cumpărat biata mea mașinuță refăcută și recondiționată, mi s-a întâmplat să fiu recunoscut în trafic și, nu de puține ori, să se poziționeze în timp ce conduc (!!!) mașini în trafic ale căror șoferi să deschidă geamul și să mă strige sau să mă fotografieze.

Lucru care, evident, în timp ce conduci, te deconcentrează. Am explicat treaba asta tânărului polițist care a coborât din mașină și m-a investigat. Omul a admis că motivul este unul solid, dar, totodată, deși a înțeles că, mai ales pe autostradă sau pe serpentine, chestiile astea ar reprezenta un pericol, acele colante nu sunt legale. Perfect corect! Am recunoscut fapta. A urmat însă o verificare a stării mele bahice. Suflu în fiolă. Rezultat: zero. Îmi place alcoolul. Beau când apuc de sting. Dar nu când urmează să conduc', a povestit Mihai Bendeac pe contul de socializare, potrivit Wowbiz.

Actorul a fost testat și pentru substanțe interzise, testul a fost, la final, negativ. „Ei… Și aici vine pe turnantă agentul: «Domnu Bendeac… Marea întrebare urmează: substanțe psihoactive ați consumat?». Eu, care am consumat, căci așa am scris 1.200 de scheciuri, o carte, un film și alte proiecte zic: «Da! Dar nu când conduc». Tânărul polițist decide că trebuie să testăm depoziția mea. Îmi dă un dispozitiv unde, timp de 10 minute, pun salivă cât nu credeam că pot produce (deși, sexual vorbind, îmi place să bălesc și eu, și partenera).

Așteptăm rezultatul. (Durează multișor și ăsta). În ultimele zile am avut mari probleme cu gâtul. Nu mai fumez. Dar am simțit nevoia să fumez în momentul ăla. Nu pentru că aveam emoții în legătură cu rezultatul. Ci pentru că întârziam undeva. Îi cer o țigară. Polițistul îmi oferă. Într-un final, apare rezultatul și la testul ăsta: zero substanțe psihoactive. Într-un fel, m-am simțit prost. Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă.

mihai-bendeac-politist-trafic-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dar asta e… Pentru folia de pe geamuri, deși m-a înțeles omul, mi-a recomandat să-l dau jos și mi-a dat un «avertisment verbal». I-am promis că le dau jos. Deși nu e foarte safe pentru mine. Ce vreau să constat? Poliția Română are oameni tineri în structurile ei. Mă bucur că nu mai identific fizionomiile acelea de gabori comuniști. Sunt profesioniști tineri și deciși să schimbe paradigma. Îi mulțumesc tânărului polițist pentru faptul că, în momentul în care am avut de suflat în etilotest și, ulterior, când am avut de stat cu un burete în gură 10 minute pentru testul de substanțe psihoactive, mi-a spus: «Rămâneți în mașină» văzând că cineva, pe trotuar, începuse să mă filmeze. Seară frumoasă! P.S. – România se schimbă', a povestit Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, actorul a șters de pe pagina lui de Facebook postarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete