Noi informații despre starea de sănătate a Ionelei Prodan! Ce le-a spus medicilor fiica ei, Anamaria: „Ne-a rugat în mod special”

Noi informații despre starea de sănătate a Ionelei Prodan! Ce le-a spus medicilor fiica ei, Anamaria: „Ne-a rugat în mod special”

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan se află internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Starea artistei s-a agravat, iar aceasta a avut nevoie urgent de îngrijiri medicale.

La finalul lunii ianuarie, Ionela Prodan a mai fost internată la același spital, în urma unor simptome cardiace și neurologice. Cântăreața a fost supusă mai multor investigații medicale și a urmat un tratament sub supraveghere.

Noi informații despre starea de sănătate a Ionelei Prodan

Reprezentanții unităţii medicale nu au putut oferi detalii privind starea de sănătate a Ionelei Prodan, pentru că familia ei a cerut ca acești să nu mai furnizeze informații în presă.

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special', a spus directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, Şerban Bălănescu, pentru news.ro.

Ionela Prodan s-a născut pe 6 octombrie 1947, la Dăbuleni și este o cântăreaţă de muzică populară cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Ion Dolănescu. A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova. În anul 1970, ea s-a remarcat la Festivalul „Maria Tănase' din Craiova, unde a primit marele premiu. În anii 1990 a renunţat la cariera muzicală.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ionela Prodan și fiica ei, Anamaria Prodan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ionela Prodan, internată de urgență la spital în stare gravă! Medicii au spus familiei că trebuie să se aștepte la ce e mai rău

Când va fi externată din spital Ionela Prodan? Anamaria Prodan a spus în ce stare se află mama ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete