Noi informații despre starea de sănătate a Ionelei Prodan! Ce le-a spus medicilor fiica ei, Anamaria: „Ne-a rugat în mod special”

Vezi pozele

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan se află internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Starea artistei s-a agravat, iar aceasta a avut nevoie urgent de îngrijiri medicale.

La finalul lunii ianuarie, Ionela Prodan a mai fost internată la același spital, în urma unor simptome cardiace și neurologice. Cântăreața a fost supusă mai multor investigații medicale și a urmat un tratament sub supraveghere.

Noi informații despre starea de sănătate a Ionelei Prodan

Reprezentanții unităţii medicale nu au putut oferi detalii privind starea de sănătate a Ionelei Prodan, pentru că familia ei a cerut ca acești să nu mai furnizeze informații în presă.

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special', a spus directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, Şerban Bălănescu, pentru news.ro.

Ionela Prodan s-a născut pe 6 octombrie 1947, la Dăbuleni și este o cântăreaţă de muzică populară cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Ion Dolănescu. A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova. În anul 1970, ea s-a remarcat la Festivalul „Maria Tănase' din Craiova, unde a primit marele premiu. În anii 1990 a renunţat la cariera muzicală.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ionela Prodan și fiica ei, Anamaria Prodan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ionela Prodan, internată de urgență la spital în stare gravă! Medicii au spus familiei că trebuie să se aștepte la ce e mai rău

Când va fi externată din spital Ionela Prodan? Anamaria Prodan a spus în ce stare se află mama ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete