Antonia a mărturisit de ce nu poate obține custodia fetiței sale Maya: „Nimeni nu merită asta!”

AntoniaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Relația Antoniei cu Vicenzo Castellano a fost una destul de controversată, încă de la început. Chiar dacă Antonia are o nouă relație de multă vreme cu Alex Velea, se pare că divorțul de italian nu a fost complet finalizat nici în ziua de astăzi.

Cântăreața a evitat mereu să vorbească despre relația cu Vincenzo Castellano, însă recent a făcut câteva declarații despre acest subiect. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Maya, care locuiește în Italia, împreună cu tatăl ei. Antonia luptă și acum pentru custodia micuței Maya.

Antonia, adevărul despre relația cu Vincenzo Castellano

„Nu mi-a fost frică să mă arunc, pentru că mi-am dorit o iubire de genul ăsta şi a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta, pe care mi-o doream şi nu o priveam. A venit natural şi eram pregătită să iubesc. Nu am căutat. Oricum, primul gând după ce te desparţi este să aştepţi. A fost ceva frumos pentru că a venit natural pentru unii a fost ceva brusc pentru că s-a întâmplat cu vreo două sau trei luni după ce m-am despărţit. La mine se dusese acel ceva, am fost foarte rănită şi, pur şi simplu, a fost bine venită această dragoste', a spus Antonia, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show', de la Antena 1.

Cântăreața a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica ei. Antonia crede că refuzul lui Vincenzo de a-i acorda divorţul şi de a se înţelege asupra custodiei copilului poate fi o răzbunare.

„Nu ştiu. Uneori vreau să cred că da, nu vreau să jignesc pe nimeni, eu mă abţin foarte mult, pentru că oricum nu mă văd cu această persoană. Nu pot să înţeleg nici eu şi aş vrea să întreb care este motivul. Prefer să nu deschid acest subiect, pentru că este un subiect destul de sensibil. E primul meu copil, am purtat-o în mine 9 luni, avem o conexiune… . Scopul meu nu a fost să zic: ‘Bă, eu am fost aia care a,fost rănită şi ei sunt ăia răi. Cel mai urât zvon este că mi-am părăsit fetiţa. Ce vreau să spun este că nimeni nu merită asta. Nici un tătic, nicio mămică. Ea e fericită când ne vedem. Îmi doresc să vină la mine, pentru că este jumătate româncă şi pentru că aşa este normal. Sunt multe cupluri care sunt despărţite şi copiii se duc şi la mamă şi la tată. Nu e frumos, dar asta e situaţia. Normal că este dorinţa mea să vadă casa mea, să se vadă cu fraţii. Ştiu că nu au acelaşi tată şi e puţin ciudat, dar jumătate din sângele lor este din mine. Chiar ieri Dominic m-a întrebat când vine Maya. Nici nu ştiu ce să îi răspund', a adăugat Antonia.

Antonia și Vincenzo Castellano au fost căsătoriți, însă deși s-au despărțit în urmă cu mulți ani, au avut mari probleme cu finalizarea divorțului lor.

Antonia a spus totul despre relația cu Vincenzo Castellano. Am fost foarte rănită'. Amănunte uimitoare ies la iveală

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

 Citește și:

Antonia a plecat în Italia să-și vadă fetița! Când a ajuns, a rămas surprinsă de cum a gasit-o pe Maya

De ce s-au despărțit, de fapt, Antonia și Vincenzo Castellano? Italianul a spus adevărul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete