Adelina Pestrițu, replică pentru mamele care îi reproșează că este prea permisivă cu fiica ei: „Ar fi nedrept din partea mea să fiu o mamă atât de drastică”

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu (32 de ani) a ales să-i dea voie fiicei sale, Zenaida (1 an și 3 luni), să exploreze și să încerce orice își dorește.

Criticată, de cele mai multe ori pe rețelele sociale, de mămici că este mult prea permisivă cu fiica ei, Adelina Pestrițu a reacționat, expunându-și punctul de vedere.

Adelina Pestrițu, replică pentru mamele care îi reproșează că este prea permisivă cu fiica ei

„În momentul de față suntem în etapa în care îi spun că are voie la orice, iar cei din casă mă cam ceartă.

Mă cam iau de urechi și-mi spun de fiecare dată că o să crească și o să învețe să facă tot ce vrea, pentru că eu i-am permis.

Eu mai am puțin de umblat la mine, dar în aceeași măsură vreau să păstrez o balanță corectă în care copilul meu să exploreze, să se dezvolte, să adune informații.

Și, în aceeași măsură, să devină un copil responsabil, un om responsabil și un adult întotdeauna cu simțul răspunderii.

Civilizat, educat, care să fie un exemplu pentru ceilalți”, a povestit Adelina Pestrițu, pentru VIVA!.

„Ar fi nedrept din partea mea să fiu o mamă atât de drastică”

Această libertate nu înseamnă că o lasă pe fetiță să facă gesturi riscante, ci se limitează la lucruri care nu-i pun sănătatea în pericol.

„Tot ce presupune un pericol este evident că este pe lista de NU. Dar e normal să las un copil să vadă ce se află în sertarele mamei ei.

Eu le-am scotocit de la un cap la altul până am devenit adolescentă și îi furam mamei hainele, pantofii și rujurile.

Erau rujurile alea verzi care de fapt se făceau roșii. Ar fi nedrept din partea mea să fiu o mamă atât de drastică și să îmi pun copilul la zid, când el e în plină dezvoltare.

E normal să o las să descopere și o să vin în spatele ei și o să-i explic că dacă a scos ceva din sertare, trebuie să pună și la loc, să vadă că există și reversul”, a mai spus Adelina, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit civil pe 3 august și religios pe 20 iulie. Împreună au o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 1 an și 3 luni.

Foto: Instagram

Citește și:

Alina Pușcaș și soțul ei, planuri de Revelion anulate! Urmau să petreacă în Miami, Statele Unite

Trecutul tragic al iubitei fotbalistului Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a petrecut 10 ani în spatele gratiilor

Corina Caragea își va sărbători ziua de naștere, dar și noaptea dintre ani în Thailanda. De ce a ales această destinație?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete