Oana Roman s-a retras la munte! Cât de mult a afectat-o despărțirea de Marius Elisei?

Oana Roman vacanță la Roma

Despărțirile nu sunt ușoare indiferent de natura lor. Despărțirile de un prieten drag, de părinți sau de iubit, toate lasă un gol în suflet greu de umplut. Pe de altă parte, omenirea a evoluat datorită eșecurilor și a momentelor dificile, pentru că a căutat constant modalități de supraviețuire.

Acest lucru s-a întâmplat și cu Oana Roman. Vedeta s-a despărțit de soțul ei chiar înainte de Crăciun. Marius Elisei a plecat din casa în care locuia alături de fiica lor și Mioara Roman. Pentru a putea să se relaxeze și să se distreze, Oana Roman a evadat din aglomerația urbană la munte.

Ea nu a avut alături prietenii, ci pe fetița ei, Isabela, singura persoană din lume care îi dă putere să meargă mai departe și să renască ca o pasăre Phoenix. Oana Roman a ales un hotel de lux unde a beneficiat de mult răsfăț, începând de la serviciile spa până la delicioasele preparate. Cu toate acestea, vedeta nu s-a lăsat ispitită de bucatele oferite și a gustat pentru a nu face excese și pentru că are grijă de siluetă.

„Ne bucurăm de câteva zile de vacanță la munte. Sper că ați avut Sărbători cu liniște și iubire. Vă pupăm', a scris Oana pe rețelele de socializare. Admiratorii ei au felicitat-o pentru atitudine și i-au urat mult succes în proiectele viitoare.

Anii petrecuți alături de Marius Elisei nu se pot șterge cu buretele și ca în orice cuplu, cu siguranță au fost momente memorabile și frumoase. Zâmbetul Oanei poate ascunde, totuși, o durere imensă, însă de dragul fetiței, ea va trece mai ușor peste separare și lucrurile vor intra pe un făgaș normal în viața ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete