Antimachia, vechea comoară a Insulei Kos

Îți poți petrece sejurul de vară într-o ambianță liniștită, sau poți porni în explorarea  siturilor istorice, orice ai alege insula lui Hipocrate este destinația unde pasionații de aventuri și turiștii dornici de relaxare se simt precum în sânul lui Avraam.

avantaje.Kos. 25.3.2015.BT.

Satul tradițional al insulei

Recunoscută în special pentru peisajele ireale cu ape azurii și plaje cu nisip fin precum omătul, Kos (www.besttourism.ro ) este destinația cu o istorie în spate de mii de ani. Izvorul cu apă termală și satele tradiționale sunt bijuteriile neșlefuite ale insulei.Antimachia este unul dintre cele mai tradiționale sate grecești, care te va fermeca cu casele din  piatră veche, cu morile de vânt funcționale, dar și prin vestigiile valoroase care au fost păstrate  foarte bine. Festivalurile cu muzică tradițională și dansurile grecești, voia bună a localnicilor și  preparatele suculente fac din această așezare una dintre cele mai aglomerate pe timp de vară.

Miere de Antimachia

Mirodeniile, uleiul de măsline, broderiile și țesăturile fine fac insula remarcată în întreaga  Europa. Mierea de Antimachia este cunoscută la nivel internațional, așa că dacă ajungi aici  este musai să o încerci. Deși, principala ocupație a locuitorilor din Antimachia este agricultura  și creșterea animalelor, sigur vei zări localici care lucrează manual suveniruri sau decorațiuni  interioare. Își garantăm că vei pleca de aici cu bagajele pline cu obiecte și bunătăți caracteristice  zonei. Prețurile sunt ceva mai mici decât în stațiunile insulei, așa că, te vei alege cu cele mai frumoase amintiri.

Pe lângă tradițiile și obiceiurile locului, pe care sigur le vei îndrăgi, vei găsi și obiective turistice. Ruinele castelului medieval Knights of Saint John și biserica St. George Armas sunt printre cele mai vizitate.

Early Booking Kos

Hotel Theonia 3*- de la 233 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber