Another Self, drama romantică turcească care a cucerit publicul din întreaga lume

Netflix se diversifică, iar rezultatul acestei creșteri este serialul turcesc „Another Self', care a creat entuziasm prin povestea sa, prin distribuția frumoasă, talentată și prin peisajele frumoase ale țării.

Serialul prezintă o intrigă care nu doar îi duce pe protagoniști într-o călătorie spirituală, ci și pe telespectatori. Vremurile de astăzi scot în evidență nevoia de ceva care să ne ajute să ne continuăm viața, iar această dramă este pregătită să facă acest lucru.

„Another Self'(tradus în limba română „Un alt sine') este povestea a trei femei care pornesc într-o călătorie de acceptare de sine în timp ce trec peste traume din trecut care le vor schimba viața pentru totdeauna. Femeile împărtășesc o prietenie frumoasă care le ajută să treacă prin această călătorie, în timp ce legătura lor se confruntă cu provocări și necazuri care o fac mai puternică. Prietenia lor este menită să ne facă să râdem, să plângem și să construim o viziune de dragoste și ură pentru legătura pe care și noi am vrea să o avem într-o zi.

Serialul i-a cucerit pe abonații Netflix, deoarece intriga și distribuția sunt cât se poate de captivante! Another Self spune povestea a trei prietene – Ada, un chirurg talentat, Sevgi, o avocată ambițioasă, și Leyla, o femeie care se mulțumește cu viața de familie. Prietenia lor puternică a început încă din timpul facultății, dar acum este pusă la încercare după ce Sevgi este diagnosticată cu cancer.

Ea refuză tratamentul și, în schimb, își obligă prietenele să o însoțească într-o călătorie pentru a găsi un bărbat misterios pe nume Zaman. Neavând de ales, cele două o duc pe Sevgi la Ayvalık, fără să știe că această călătorie le va schimba complet viețile.

Producția OGM Pictures îi are în distribuție pe Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanıș, Rıza Kocaoğlu și Serkan Altunorak, alături de alți membri ai distribuției.

Another Self este pe Netflix din 28 iulie 2022.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber