Anna Lesko, fotografii incendiare demne de reviste pentru adulți

Anna Lesko, fotografii incendiare demne de reviste pentru adulți

În ultima vreme, Anna Lesko ne-a obișnuit să se fotografieze în ipostaze dintre cele mai sexy, iar imaginile să le posteze pe rețelele de socializare.

Deși unii o complimentează pentru curajul său și pentru felul în care arată la 42 de ani, alții o critică spunând că artista exagerează cu aceste imagini interzise minorilor.

„Eu te-aș ruga să ne spui cu cuvintele tale ce ai vrut să transmitți cu aceste fotografii ! Care este mesajul, draga mea ? Uite, de ex dacă te întreabă copilul tău : mami, ce ai vrut să zici lingând felia de pepene?', a fost unul dintre comentariile pe care Anna Lesko le-a primit de la un internaut.

Artista originară din Republica Moldova nu ține cont de comentariile negative din partea internauților și dă frâu liber imaginației. Ea și-a înnebunit admiratorii cu două noi poze în care apare aproape goală… din nou! Imaginile au adunat peste 4.600 de aprecieri și aproape 100 de comentarii.

Artista stă întinsă în pat, acoperită doar cu un cearșaf alb, iar pe cap are înfășurat un prosop de baie. Mai mult decât atât, Anna nu s-a sfiit să renunțe la lenjeria intimă.

De asemenea, vedeta se răsfață cu felii de pepene roșu și galben, iar într-una dintre fotografii atinge lasciv felia de pepene înainte să o muște.

Cântăreața are un stil de viață sănătos, face mult sport și este foarte atentă la alimentație, bazată în mare parte pe legume.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete