Clipe de coșmar pentru Mihai și Elwira Petre la „Asia Express”. „Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc”

Una dintre cele nouă echipe participante la „Asia Express' este formată din soții Elwira și Mihai Petre. Deși atunci când au luat startul în cel de-al patrulea sezon al show-ului difuzat la Antena 1 erau nerăbdători și foarte încrezători, celebrul coregraf și soția lui au întâmpinat o serie de dificultăți și odată ieșiți din zona lor de confort și-au pierdut din entuziasm.

„Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia. Urăsc autostopul, urma deja autostopul', a declarat Mihai Petre pentru Antena 1.

La rândul ei, Elwira Petre s-a plâns de faptul că probele sunt foarte grele, că sunt nevoiți să alerge non-stop și că întîmpină dificultăți în a găsi cazare. „Nu sunt oameni aici pe străzi și atunci îți este foarte greu să găsești cazare', a declarat soția  dansatorului.

Cel mai rău lucru pentru cei doi este mizeria. „Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote', a explicat Mihai.

O altă problemă cu care se confruntă Mihai și Elwira este aceea că sunt nevoiți să se milogească de străini pentru a primi ajutor din partea acestora. „Suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate, atât primești. Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini', a mai spus râzând Mihai.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete