Animal X – lansare ECO

Animal X – lansare ECO

ANIMAL X
Cunoscuti ca fiind ecologisti convinsi, animal x va lansa un nou single in cadrul primului concert dintr-un club in care publicul decide in ce moneda plateste biletul de intrare: 20 de lei sau 10 PET-uri sau 5 doze de Al.

Dupa lansarea proiectului Nu lasa PETe in urma ta! proiect prin care vor sa transforme in bani pentru educatia copiilor PET-urile care distrug planeta si pe care oamenii le arunca frecvent la gunoi, baietii de la animal X s-au pus pe treaba, si ca sa convinga populatia ca PET-urile inseamna bani au inceput seria de evenimente prin care oamenii pot „cumpara” bilete in PET-uri ramanad cu banii in buzunar.

Joi 12.07.2012 la ora 22.00, in Club Silver Church va avea loc primul concert care se desfasoara intr-un club, unde, daca nu ai lasat PETe in urma ta, poti sa auzi in premiera noul single ANIMAL X si sa ramai cu banii in buzunar.

Pentru cei care vor plati biletul cu cele mai multe PET-uri, au pregatit alaturi de partenerul acestui eveniment – Societatea Ateneul Roman – Universitatea Ecologica Bucuresti – un super premiu eco – o bicicleta Pegas in varianta moderna, dotata cu un cos de rachita plin cu flori si multe alte surprize.

Eveniment Generatia Verde si Descult in iarba.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri