Angelina Jolie se face din ce în ce mai frumoasă

Frumoasă și plină de farmec… așa a fost descrisă ani de-a rândul actrița Angelina Jolie. A avut o copilărie traumatizantă, o adolescență zbuciumată și o mulțime de relații care n-au funcționat și care i-au lăsat urme adânci în suflet. Dar cumva, Angelina a știut să caute în sufletul ei și să-și găsească echilibrul de fiecare dată. În urmă cu câțiva ani, nu foarte mulți totuși, fotografiile cu ea înfățișând-o anorexică, palidă, nefericită, ne-au tulburat basmul în care credeam că trăiesc zânele. Divorțul de Brad Pitt categoric a afectat-o… din fericire, judecând după pozele surprinse săptămâna trecută, Angelina Jolie se face din ce în ce mai frumoasă.

Angelina Jolie se face din ce în ce mai frumoasă

Are 43 de ani și 6 copii. Este cetățean cambodgian și atee declarată. A fost botezată de Jaqueline Bisset și măritată cu cel mai sexy bărbat în viață. A urmat cea mai prestigioasă școală de teatru din lume, deși talentul ei a fost mereu pus în umbră de frumusețea chipului. Angelina Jolie este imaginea vie că frumusețea, cariera strălucită și resursele financiare nu au nicio legătură cu destinul.

La începutul lui 2005, Jolie a fost implicată într-un scandal de Hollywood puternic mediatizat, fiind acuzată că este cauza divorțului actorilor Brad Pitt și Jennifer Anniston. S-a presupus că ea și Pitt ar fi început o idilă în timpul filmărilor pentru pelicula Mr & Mrs Smith.

Viața ei a fost un carusel amețitor de eșecuri și reușite, iar empatia extraordinară și abnegația cu care și-a urmat proiectele caritabile au transformat-o în cea mai credibilă ambasadoare pentru drepturile copiilor din țările în curs de dezvoltare.

A primit Oscarul, cea mai înaltă distincție pe care Academia Americană de film o poate înmâna unui actor, pentru extraordinarul rol Gia, în filmul omonim.

foto: Hepta

Citește și:

Cele 4 lucruri care nu lipsesc niciodată din geanta lui Kate Middleton

Prințesa Diana le-ar fi iubit pe Meghan Markle și Kate Middleton – Ce dezvăluiri face cea mai bună prietenă a Prințesei

Madonna, fotografie rară de familie – Artista a transmis un mesaj de suflet celor șase copii ai săi

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati